VENTER PÅ DRØMMEMANNEN: I et intervju med Rolling Stone sier Taylor Swift at hun aldri har elsket noen av de hun har datet. Foto: All Over Press
VENTER PÅ DRØMMEMANNEN: I et intervju med Rolling Stone sier Taylor Swift at hun aldri har elsket noen av de hun har datet. Foto: All Over PressVis mer

- Har aldri elsket kjærestene mine

Taylor Swift kom med et overraskende stikk til eksene.

SEOGHØR.NO: Den amerikanske stjernen Taylor Swifts (24) kjærlighetsliv blir ofte omtalt i media.

FORHOLD: Taylors siste seriøse forhold var med Harry Styles. Foto: ALL OVER PRESS
FORHOLD: Taylors siste seriøse forhold var med Harry Styles. Foto: ALL OVER PRESS Vis mer

Senest denne uken fortalte Swift at hun ikke har datet noen på mer enn ett år, fordi hun er lei av folk som gjør narr av kjærlighetslivet hennes.

Nå kommer Swift med et stikk til eksene sine. I et intervju med Rolling Stone forklarer superstjernen at hun aldri har elsket kjærestene sine.

- Det var ikke ekte kjærlighet. Ikke den typen som varer. Jeg tror det ligger foran meg i tid, noe som er virkelig spennende, sier hun ifølge Contactmusic.com.

Swift har datet en rekke verdensstjerner, som Jake Gyllenhaal, John Mayer og Joe Jonas. Hennes siste forhold var med One Direction-stjernen Harry Styles.


- Jeg pleide å gå inn i forholdet mens jeg tenkte: «Kanskje dette er den rette. Kanskje vi gifter oss og stifter familie. Dette kan vare evig!»

Slik er det imidlertid ikke nå lenger.

- Nå tenker jeg: «Hvor lang tid har vi igjen før noen kommer og setter en stopper for forholdet, eller før manageren ringer og sier at dette ikke er en god ide?»

LES OGSÅ: - Har ikke datet på over ett år