Har aldri bodd i hjemmet til 170 millioner

Ett år etter at Robbie Williams kjøpte luksuseiendommen i London, venter tjenerne fortsatt på å møte sin nye eier.

PERFEKT OG UBRUKT: Popstjernen Robbie Williams mente han hadde funnet det perfekte huset til sin familie, da han i 2013 kjøpte en luksuseiendom på Londons beste vestkant til 170 millioner kroner. Foto: Stella Pictures
PERFEKT OG UBRUKT: Popstjernen Robbie Williams mente han hadde funnet det perfekte huset til sin familie, da han i 2013 kjøpte en luksuseiendom på Londons beste vestkant til 170 millioner kroner. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Popstjernen Robbie Williams (40) mente han hadde funnet det perfekte huset til sin familie, da han i 2013 kjøpte en luksuseiendom på Londons beste vestkant til 17,5 millioner pund - mer enn 175 millioner kroner.

Men ifølge nettsiden Contactmusic har «Angels»-sangeren fortsatt ikke satt sine ben i sitt nye hjem.

Huset har 46 rom og en tjenerstab, som fortsatt venter på å møte sin nye sjef.

Årsaken til at han har holdt seg unna, er ifølge Daily Star graviditeten til kona Ayda Field (35), og hans travle kalender.

- Han har sagt til venner og familie at de kan bo der så mye de vil, men han selv har ikke gjort det. Han synes det er enklere å bo på et hotell slik at han ikke må tenke på noenting. Da kan han bare dra sin vei dagen etter.

Tøff graviditet

For to år siden fikk Robbie og Ayda datteren Theodora Rose. Den gang fulgte Ayda Robbie på turné under graviditeten, men denne gangen har det vært vanskeligere å gjennomføre, ifølge kilden til Daily Star.

- Ayda har også hatt en tøffere graviditet denne gangen. Derfor har hun tilbragt mer tid i deres hjem i Beverly Hills, enn hun hadde ønsket.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer