- Har advart moren min mot sterke scener

Stian Claudi Reinung ble overrasket over sin egen oppførsel på skandale-hotellet.

GOD TONE: Stian Claudi Reinung havnet mandag på rom med Karoline Berget i "Paradise Hotel". Paret fikk raskt en god tone, ifølge Stian. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
GOD TONE: Stian Claudi Reinung havnet mandag på rom med Karoline Berget i "Paradise Hotel". Paret fikk raskt en god tone, ifølge Stian. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no Vis mer
SEHER.NO: Mandag hadde den nye sesongen av TV3s skandaleombruste TV-serie "Paradise Hotel" premiere, og ifølge deltaker Stian Claudi Reinung (20) tok det ikke lang tid før intrigene satte i gang under innspillingen i Mexico.

- Det er helt sykt. Du lever i en boble og har folk innpå deg hele tiden. Jeg var ikke forberedt på at det skulle være så intenst, sier han til Seher.no.

Stian - som til daglig jobber som snekker - innrømmer at følelsene til tider ble så sterke at han brøt ut i gråt.

- Folk tror kanskje jeg er hard, men jeg er et følelsesmenneske og gråter både av glede og av triste ting, men jeg ble overrasket over at jeg reagerte så kraftig som jeg gjorde.
 
I den første episoden av årets sesong, havnet Stian på rom med Narvik-jenta Karoline Berget  (20), som han ikke legger skjul på at han kom godt overens med.

Han trekker imidlertid på smilebåndet når han blir spurt om han gjorde mer enn å sove i senga med noen av årets "Paradise Hotel"-jenter.
 
- Det kan jeg ikke si noe om. Men jeg har advart moren min mot noen sterke scener og sagt at hun kanskje ikke bør se alle episodene. Jeg har jo også noen mindreårigere fetter og kusiner, som jeg håper ikke ser på, sier han til Seher.no.

Selv om han hevder enkelte netter på "Paradise Hotel" fremstår som "svarte hull", angrer imidlertid ikke Stian på at han ble med i realityserien.

- Jeg er forberedt på at det kan komme en del negative kommentarer i etterkant, men det gidder jeg ikke bry meg om. Har man først sagt ja til å bli med, så kan man ikke komme og klage i ettertid.


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.    


LES OGSÅ: - Jeg var ekstremt skeptisk