SUPERSTJERNE: Patrick Swayze ble superstjerne da han spilte mot Jennifer Grey i "Dirty Dancing" på 80-tallet.
SUPERSTJERNE: Patrick Swayze ble superstjerne da han spilte mot Jennifer Grey i "Dirty Dancing" på 80-tallet. Vis mer

- Har 5 uker igjen å leve

"Dirty Dancing"-stjernen skal ha fått uhelbredelig kreft.

SEHER.NO: "Dirty Dancing"-stjernen Patrick Swayze (55) har kun 5 uker igjen å leve, melder the National Enquirer.

Superstjernen fikk diagnosen kreft i bukspyttkjertelen i januar i år, og sykdommen skal ha spredd seg så raskt at legene nå frykter at stjernen kun har noen uker igjen å leve.

Den siste måneden skal skuespilleren flere ganger ha vært på Stanford Universitys prestisjefylte kreft-avdeling for å få strålebehandling. Men tross intensiv behandling er ikke legene lenger optimistiske når det gjelder mulighetene for at skuespilleren kan overleve.

Patrick og kona Lisa Niemi skal ha flydd deres private jetfly til Palo Alto flyplass, kun minutter unna Stanford kreft senter, hvor skuespilleren nå mottar behandling.

Swayze skal ha gjennomgått tre kraftige doser strålebehandling, noe som førte til at svulsten i bukspyttkjertelen minsket. Likevel har ikke behandlingen vært vellykket, og legene har nå gitt beskjed om at superstjernen må forberede seg på slutten.

- Han ble fortalt at han kan ta to behandlinger til, men at sykdommen hans mest sannsynlig ikke vil reagere på det. Det er altså liten sjanse for at han blir frisk, sier en kilde nær stjernen.

Swayze, som ble verdensstjerne med sin danserolle i "Dirty Dancing" på 80-tallet, for så å smelte mang et ungpikehjerte i "Ghost" på 90-tallet, skal ha gått dramatisk ned i vekt de siste ukene.

I tillegg kan han kun spise flytende mat, da han har problemer med å holde på fast føde.

- Det er på tide at man begynner å be om et mirakel, sier kilden

LES OGSÅ: - Drømmen om en stjerne