Englands største familie:

Har 22 barn: - Det er dyrt

Sue fikk sitt første barn som 14-åring. Nå har hun og mannen Noel 22 barn sammen - og er med dét Englands største familie.

STOR GJENG: Radford-familien er Englands største familie. Foto: Instagram/ TheRadfordfamily.
STOR GJENG: Radford-familien er Englands største familie. Foto: Instagram/ TheRadfordfamily. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De bruker 3000 kroner i uken på mat, og har for lengst vokst ut av 15-seters-minivanen sin.

Hver uke pryder Rodford-familien TV-skjermer over hele verden.

Nå åpner de opp om livet på godt og vondt.

GRAVID: Danny er far til Wilder Lea og fødte sin egen datter. Vis mer

Ble gravid som 14-åring

Hele eventyret startet da Sue Radford (48) ble gravid som 14-åring, røper hun i et intervju med The Sun. Hun var aldri i tvil om å beholde barnet, og i 1990 kom førstefødte Chris til verden.

Fire år senere ga Sue sitt rungende ja til fire år eldre barnefar Noel (52) ved alteret. Like etter ventet de sitt andre barn, Sophie.

- Litt under ett år etter Sophie gikk jeg gravid med Chloe, og siden har det bare ballet på seg med tyve til, sier Sue til avisen.

UNG KJÆRLIGHET: Sue og Noel ble sammen som tenåringer. Foto: Instagram/TheRadfordfamily.
UNG KJÆRLIGHET: Sue og Noel ble sammen som tenåringer. Foto: Instagram/TheRadfordfamily. Vis mer

Men det koster å være mange: Ifølge Radford-familiens egne opplysninger på deres Instagram, inntar de 18 halvlitere med melk, tre liter med juice og fire bokser frokostblanding bare til frokost per. dag.

- Det er klart det er dyrt. Men heldigvis kan klærne deres gå på rundgang, kontrer Radford-paret til Sun.

CRAVINGS OG SVIMMELHET: Tonje Garvik og Lene Sleperud har gått gravide rett etter hverandre, og forteller om hvilke utfordringer de hadde i svangerskapene sine. Reporter: Jenny Emilie Aas. Video: Luna Lea / Rød Løper Vis mer

Mistet en sønn

Familien Radford bor i Morecambe, Lancashire i England, på en gedigen eiendom som pleide å være et omsorgshjem. Der har de god boltreplass for de mange barna de til stadighet setter til verden.

Eiendommen som huser gigant-familien ruller over TV-skjermer i realityprogrammet «22 Kids & Counting» hver uke. Der får man et innblikk i deres mer eller mindre kaotiske, men underholdende hverdag, skriver DailyMail.

KRITIKKSTORM: Det nye TLC-programmet «MILF Manor» vekker harme hos seerne, og har skapt overskrifter verden over. Video: Rød Løper / TLC Vis mer

Men til tross for at Radford-paret forsikrer om god stemning i heimen, har det ikke alltid vært like enkelt:

I 2014 bar Sue nemlig frem dødfødte Alfie, som skulle være deres syttende barn.

På Instagram publiserer Radford et bilde av graven hver sommer, hvor de drar for å feire det de kaller Alfies «himmel-bursdager».

«Det blir aldri lettere», skriver familien i et bildeinnlegg. I fjor sommer skulle han fylt åtte:

HIMMEL-BURSDAG: Hvert år feirer Radford-familien Alfies himmel-bursdager. Foto: Instagram/TheRadfordfamily.
HIMMEL-BURSDAG: Hvert år feirer Radford-familien Alfies himmel-bursdager. Foto: Instagram/TheRadfordfamily. Vis mer

- Trodde ekteskapet skulle ryke

Overfor The Sun forsikrer Radford-paret at de sammen kom seg gjennom tapet av Alfie. De takker barna sine for kjærligheten og styrken, som «ellers ville ha vært umulig».

Det var likevel et annet problem som holdt på å vippe Sue av pinnen, kommer det frem i et intervju med LadBible denne uken:

- Jeg trodde ekteskapet skulle ryke, sier mamma Sue skarpt.

48-åringen forteller at ekteparet, som hadde tatt opp et lån for å starte et bakeri, ble hardt rammet da munn- og klovsyken rammet England tidlig på 2000-tallet.

FORLOVER SEG: I TV-serien «Extreme Sisters» forlover tvillingene Anna og Lucy DeCinque seg med samme mann. Video: TLC Vis mer

Hun forklarer hvordan landets økonomi ble svekket, og at turismen gikk inn i en katastrofe-tid.

22-barnsmoren sier hun ikke gjorde annet enn å stresse, uroe seg og å tenke på gjeldsproblemene. Hun var overbevist om at hun måtte skille seg fra mannen, sier hun til nettstedet.

Paret klarte seg mot formodning, og har siden den tid kommet seg på beina igjen. Nå soler de seg i glansen av reality-solen, og legger med det samme til at de tror siste barn er født. I tillegg til sine 22 barn, har hun tre barnebarn, og mener «hennes jobb er gjort».

DRAMA: Se bildene fra «Sister Wives», her blir det drama! Video: TLC Vis mer

LES OGSÅ: Deler sjeldent bilde av åttlingene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer