Victoria Beckham:

Har 14 forlovelsesringer verdt titalls millioner

Det holder ikke med én forlovelsesring for Beckham.

SMYKKESJOKK: Victoria Beckham har skiftet ut forlovelsesringen flere ganger opp gjennom årene, og sluttsummen er svimlende høy. Foto: NTB Scanpix
SMYKKESJOKK: Victoria Beckham har skiftet ut forlovelsesringen flere ganger opp gjennom årene, og sluttsummen er svimlende høy. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Sluttsummen på kasselappen virker ikke å bety noe for Victoria Beckham (45) og ektemannen David Beckham (44).

Det tidligere «Spice Girls»-medlemmet har nemlig skaffet seg en ellevill smykkesamling gjennom de siste tjue årene av ekteskapet med fotballstjernen, og den inneholder ikke mindre enn drøye 14 forlovelsesringer.

Mange av ringene har 45-åringen fått i gave av ektemannen, men flere har hun også kjøpt til seg selv ved spesielle anledninger.

Ringer i fleng

Det var i januar for 22 år siden Victoria og David annonserte forlovelsen sin for pressen utenfor et hotell i Cheshire, England.

Til pressen viste den da 23-år gamle Victoria frem sin håndlagde tre karat diamantring med gullreim fra luksusmerket Boodle. Ringen skal ha hatt en verdi på nesten 800 000 kroner, ifølge The Mirror.

FORLOVELSESRINGEN: Victoria Beckham viste frem drømmeringen etter at David Beckham fridde til henne i 1998. Foto: NTB scanpix
FORLOVELSESRINGEN: Victoria Beckham viste frem drømmeringen etter at David Beckham fridde til henne i 1998. Foto: NTB scanpix Vis mer

Frieriet, som fant sted ti måneder etter at paret hadde begynt å date, var ifølge den britiske avisen alt annet enn overraskende for motedesigneren.

- Vi hadde allerede sett på noen ringer, men jeg visste ikke hvilken han hadde valgt. Jeg hadde fortalt han om drømmeringen. Han husket det og fikk den spesiallaget for meg, skal hun ha sagt ifølge avisen.

Drømmeringen ble likevel bare værende på fingeren i nesten to år, før hun byttet den ut med et evighetsbånd med diamanter etter bryllupet i 1999.

HYLLEST: Ring nummer to var et symbol på Beckhams ekteskap og sønnen Brooklyn. Foto: NTB scanpix
HYLLEST: Ring nummer to var et symbol på Beckhams ekteskap og sønnen Brooklyn. Foto: NTB scanpix Vis mer

Den nye ringen skal ifølge The Mirror ha vært for å feire ekteskapet sitt til David, samt fødselen av deres første sønn, Brooklyn Beckham (20). Den ble derimot skiftet ut av en annen ring i 2003.

Da var det nemlig en smaragdskåret diamant satt i platina som stjal oppmerksomheten. Ringen skal ha hatt en verdi på svimlende 1,2 millioner pund. Dette tilsvarer i overkant av 14 millioner norske kroner.

HØY SUM: Beckhams tredje forlovelsesring har visstnok en verdi på svimlende 1,2 millioner pund. Foto: NTB scanpix
HØY SUM: Beckhams tredje forlovelsesring har visstnok en verdi på svimlende 1,2 millioner pund. Foto: NTB scanpix Vis mer

Til tross for den skyhøye prisen, ble heller ikke denne ringen værende lenge. Året etter fylte nemlig Victoria 30 år. I anledning jubileet mottok hun en rosa diamantring fra ektemannen.

30 ÅR: David erstattet Victorias smaragdskårede diamant med en rosa diamant til bursdagen hennes. Foto: NTB scanpix
30 ÅR: David erstattet Victorias smaragdskårede diamant med en rosa diamant til bursdagen hennes. Foto: NTB scanpix Vis mer

Heller ikke denne var verdt lite, da den skal ha kostet fotballspilleren hele ti millioner kroner, ifølge The Mirror.

Rundt tiden sønnen Cruz (14) meldte sin ankomst i 2005, kom det en diger diamantring inn i smykkesamlingen. Ringen hun bar på tidspunktet besto av hele 17 karat og lå til en verdi av nærmere 23 millioner kroner.

SVÆR: Det skulle mye til å ikke få øye på den store stenen på Victorias finger i 2005. Foto: NTB scanpix
SVÆR: Det skulle mye til å ikke få øye på den store stenen på Victorias finger i 2005. Foto: NTB scanpix Vis mer

Året etter ble den gigantiske diamanten erstattet med en mer klassisk ring. Victoria bar da en gul, smaragdskåret diamant.

NUMMER SEKS: Victorias sjette ring på åtte år var en gul, smaragdskåret diamant. Foto: NTB scanpix
NUMMER SEKS: Victorias sjette ring på åtte år var en gul, smaragdskåret diamant. Foto: NTB scanpix Vis mer

Da Beckham-familien flyttet til USA i 2007 fikk 45-åringen nok en gave av ektemannen. Denne gang var det en ring som skilte seg noe mer ut enn de tidligere hun hadde blitt sett med.

GRØNN SMARAGD: Det var ikke småtterier som smykket ringfingeren til Victoria på denne tiden. Foto: NTB scanpix
GRØNN SMARAGD: Det var ikke småtterier som smykket ringfingeren til Victoria på denne tiden. Foto: NTB scanpix Vis mer

Med en diger smaragd smykket inn med små diamanter flottet Victoria seg til. Ringen skal ha hatt en verdi på rundt åtte millioner kroner.

Det stoppet imidlertid ikke der heller. Den åttende ringen ankom smykkekolleksjonen i 2008, og var ifølge Hello! Magazine 15 karat og designet av Chopard.

DIAMANT: Denne 17 karat diamantringen prydet ringfingeren til Victoria Beckham i et års tid. Foto: NTB scanpix
DIAMANT: Denne 17 karat diamantringen prydet ringfingeren til Victoria Beckham i et års tid. Foto: NTB scanpix Vis mer

En skulle kanskje tro at åtte forlovelsesringer hadde holdt, men ikke for en som Victoria Beckham. Det har så å si blitt en tradisjon å skifte ut ringene på dette tidspunktet, og i 2009 var det en rubin omringet av hvite diamanter som fikk æren av å være en del av samlingen.

RUBIN: Den røde rubinen var vanskelig å ikke legge merke til. Foto: NTB scanpix
RUBIN: Den røde rubinen var vanskelig å ikke legge merke til. Foto: NTB scanpix Vis mer

Victorias tiende ring var en stor, oval safir-sten, som ikke akkurat fikk mindre oppmerksomhet enn de tidligere ringene.

SAFIR: Denne blå safir-stenen smykket Victorias ringfinger i 2009. Foto: NTB scanpix
SAFIR: Denne blå safir-stenen smykket Victorias ringfinger i 2009. Foto: NTB scanpix Vis mer

I 2011 ble Victoria mamma for fjerde gang, og med det nedgraderte hun forlovelsesringen kraftig. Nå var det en liten, rosa diamant som preget ringfingeren.

NEDGRADERT: Det var en langt mindre diamant på Victorias ringfinger da datteren Harper kom til verden i 2011. Foto: NTB scanpix
NEDGRADERT: Det var en langt mindre diamant på Victorias ringfinger da datteren Harper kom til verden i 2011. Foto: NTB scanpix Vis mer

Fire år senere var «Posh Spice» igjen å se med en større ring. Denne gang var det en langt mer spesiell sten som prydet fingeren. Ifølge Hello! Magazine var det en månestein omringet av små diamanter, til en verdi av 10 000 pund. Dette tilsvarer rundt 120 000 norske kroner.

MÅNESTEIN: Den spirituelle steinen er blant de billigere som har prydet designerens finger. Foto: NTB scanpix
MÅNESTEIN: Den spirituelle steinen er blant de billigere som har prydet designerens finger. Foto: NTB scanpix Vis mer

Denne var altså en av de «billigere» ringene Victoria har blitt sett med. Magasinet skriver også at månesteinen ofte brukes til spirituell helbredelse, og at det kanskje er noe som interesserer 45-åringen.

Året etter var det derimot tilbake til bling og store diamanter. Under filmfestivalen i Cannes i 2016 var nemlig ringfingeren til firebarnsmoren smykket med en firkantet diamant, med sølvlenke.

KLASSISK: Det var en klassisk diamantring å se på Victorias finger under filmfestivalen i Cannes i 2016. Foto: NTB scanpix
KLASSISK: Det var en klassisk diamantring å se på Victorias finger under filmfestivalen i Cannes i 2016. Foto: NTB scanpix Vis mer

Den siste forlovelsesringen entret smykkesamlingen i 2018, og er en firkantet, gul diamant til en verdi av 1,4 millioner kroner, ifølge The Mirror.

2018: He er Victorias forlovelsesring nummer 14. Ringen er verdt hele 1,4 millioner kroner. Foto: NTB scanpix
2018: He er Victorias forlovelsesring nummer 14. Ringen er verdt hele 1,4 millioner kroner. Foto: NTB scanpix Vis mer

Til tross for at det tidligere «Spice Girls»-medlemmet har unt seg selv drøye 14 forlovelsesringer til en verdi av flere titalls millioner kroner, har hun fortsatt mye å gå på økonomisk.

Ifølge Business Insider har nemlig David og Victoria en samlet en formue på drøye 9 milliarder kroner - så det er kanskje ikke så overraskende hvis 45-åringen dukker opp med nok en ny ring i fremtiden.

LES OGSÅ: Bryter endelig tausheten om bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer