«Jakten på kjærligheten»:

- Håpløs på å flørte

Her er årets «Jakten på kjærligheten»-bønder.

KLARE: Nok en gang skal en rekke bønder finne kjærligheten på tv. I år er det tre menn og en dame som skal blottlegge kjærlighetslivene sine på tv, i håp om å finne den rette. Foto: Montasje /TV 2
KLARE: Nok en gang skal en rekke bønder finne kjærligheten på tv. I år er det tre menn og en dame som skal blottlegge kjærlighetslivene sine på tv, i håp om å finne den rette. Foto: Montasje /TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tirsdag morgen ble det klart hvem som skulle være med i den kommende sesongen av «Jakten på kjærligheten», som skal gå på TV 2 i høst. Denne gangen er det en kvinne og tre menn som går spente inn mot høsten, i håp om å avslutte året hånd i hånd med en ny kjæreste.

Det er 17. gang programmet vises, men Norge er altså ikke tømt for kjærlighetssøkende bønder fra det ganske land riktig ennå. Gunhild Dahlberg er programleder også denne sesongen.

NERVØST: Tradisjon tro går ikke alt helt som det skal når «Jakten»-bøndene drar på speed date. Video: TV 2 Vis mer

Frierne har allerede vært på besøk, og nå må seerne følge med i spenning for å se om søt musikk faktisk utvikler seg. Her er årets «Jakten»-bønder:

Trine Turtum (25) fra Vågå

Sauebonde og avløser.

25-åringen blir av kanalen beskrevet som populær og livsglad, men hun har i ei tid savnet noen som kan bo på gården hun har tatt over sammen med henne. Hun er på jakt etter en kar som er snill, utadvendt og sosial.

- ANNERLEDES: Trine Turtum forklarer at opplevelsen ble annerledes enn hva hun hadde tenkt. Foto: Fredrik Ulen/TV 2
- ANNERLEDES: Trine Turtum forklarer at opplevelsen ble annerledes enn hva hun hadde tenkt. Foto: Fredrik Ulen/TV 2 Vis mer

- Sommeren min har vært fin med masse inntrykk, og jeg har blitt kjent med mange hyggelige mennesker. Det ble noe annerledes enn jeg hadde forventet. I hodet mitt var «Jakten på kjærligheten» litt «over» etter at frierne hadde besøkt meg på gården, men slik ble det ikke, sier hun til egen kanal.

Hun visste tidlig hvem av frierne som var på besøk som dessverre måtte hjem på sikt.

- Jeg visste nok ganske tidlig hvem jeg kom til å sende hjem, men likevel var det ubehagelig å sende hjem og avvise friere. De var jo hyggelige folk de også, men slik ble det.

BRUDD: I kveldens episode av «Jakten på kjærligheten», dro Kristoffer Heldal (30) og frier Anita Aas Kristiansen (27) til Genève sammen med de andre parene. Det tok en uventet vending. Video: TV 2 Les saken her: https://www.dagbladet.no/kjendis/sjokkbrudd-i-jakten-ble-dumpa-av-sin-siste-frier---antiklimaks/70500905 Vis mer

Ronny Stokland (38) fra Klepp

Kjøttbonde med ammekyr. Jobber også som lastebilsjåfør.

Neste bonde ut er denne 38-åringen, som forteller at han trenger en kjæreste som er lett til sinns. Han beskriver nemlig seg selv som en humørspreder og vitsemaker.

SPØKEFUGL: Ronny Stokland blir beskrevet som en artigper, som leter etter ei dame med humor. Foto: Bo B. Randulff/TV 2
SPØKEFUGL: Ronny Stokland blir beskrevet som en artigper, som leter etter ei dame med humor. Foto: Bo B. Randulff/TV 2 Vis mer

Likevel vil han ha en som også er klar for livets seriøse sider. Hans fremtidige kjæreste kan gjerne ha barn fra før, og trenger ikke å jobbe på gården om hun ikke vil.

- Det har vært en annerledes sommer. Det er ikke hver sommer jeg får fire kone-emner boende på gården min. Det var, for å si det slik, «grævla jillt», sier han.

POPULÆR: Aldri før har så mange friere sendt inn brev til en «Jakten på kjærligheten»-bonde, som til 29 år gamle Inger Lund. Video: TV 2 Vis mer

Andreas Lillevestre (24) fra Steinkjer

Kornbonde og student.

Årets yngste bonde blir beskrevet som en gentleman som liker å varte opp for dem rundt seg. Han studerer, trener og liker seg i naturen. Han ønsker seg en kjæreste med samme interesser, som muligens kan flytte inn på familiegården.

- HÅPLØS: Andreas Lillevestre mener han ikke er spesielt god på flørtefronten. Foto: Ole Martin Wold/TV 2
- HÅPLØS: Andreas Lillevestre mener han ikke er spesielt god på flørtefronten. Foto: Ole Martin Wold/TV 2 Vis mer

- Det er ikke akkurat hver dag man har så mange damer på besøk. Jeg har blitt testet på mange forskjellige vis. Jeg har virkelig prøvd å flørte med damene, men jeg vil selv si at jeg er håpløs på det. Det ble mer flørting med noen enn med andre, og jeg har aldri flørtet så mye en sommer som denne, sier han.

Lillevestre forklarer at det verste med å få frierne på besøk, var å måtte sende dem hjem.

- Det var ikke akkurat en god følelse man sitter igjen med når noen blir lei seg. Jeg gruet meg alltid til valgene som kom, sier han.

ALLE SKAL FÅ: «Mer Paradise Hotel enn Jakten på kjærligheten», mener en av deltakerne i den nye TV 2-serien «Kjærlighet til alle». Video: TV 2/Rød Løper Vis mer

Christoffer Trøseid (28) fra Nord-Odal

Fulltidsbonde som driver med griser og poteter.

Denne 28-åringen har overtatt familiegården i Hedmark, og vil nå gjerne finne en som kan bo der med ham.

GRISEBONDE: Christoffer Trøseid sier at sommeren har vært god, og at høsten blir spennende. Foto: Mats Sparby/TV 2
GRISEBONDE: Christoffer Trøseid sier at sommeren har vært god, og at høsten blir spennende. Foto: Mats Sparby/TV 2 Vis mer

Han har rundt 400 griser, og dyrker poteter som på sikt blir til potetgull. Han ser etter en som kan leve et aktivt liv med ham, som liker country og vannscooter.

- Sommeren 2020 var tidenes sommer! Hjemme på gården min var det mye moro og latter med huset fullt av damer. Dette blir utrolig spennende å se det i høst på TV 2, forklarer han.

LES OGSÅ: Bryter tausheten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer