James Corden:

Håpet stjernens barn fikk kreft. Nå slår han tilbake

Det hele gikk for langt etter stjernens «Game of Thrones»-spoiler.

SVARER HARDT: En Twitter-bruker skrev at han håper James Cordens barn får kreft. Det fikk stjernen til å reagere sterkt. Foto: NTB Scanpix
SVARER HARDT: En Twitter-bruker skrev at han håper James Cordens barn får kreft. Det fikk stjernen til å reagere sterkt. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De siste ukene, eller årene blir det vel mer riktig å si, har ivrige «Game of Thrones»-fans fulgt serien med samme navn slavisk. Natt til mandag var det over og ut for «Game of Thrones», da den siste episoden av sesong åtte ble sendt.

Men inntil den aller siste episoden ble vist, har det vært en uskreven regel blant seerne at ingenting fra episodene skal spoiles.

Det gjorde imidlertid den kjente programlederen James Corden (40) under sitt eget TV-program forrige uke, men det burde han mildt sagt ikke ha gjort.

- Tenk deg om

Spesielt én følger har etter avsløringen tatt til Twitter, og raser mot Corden. Twitter-brukeren gikk så langt at stjernen nå har sett seg nødt til å slå hardt tilbake mot ham.

- Det er så dårlig at du ikke kan se på TV uten at en feit jævel spoiler noe. Heldigvis fikk jeg sett episoden før dette, men jeg håper seriøst at ungen hans får kreft, raste brukeren på sin Twitter-profil, ifølge The Blast.

Den grove meldingen har i etterkant blitt slettet, men det stoppet ikke Corden fra å fyre seg opp og svare tilbake. Det skal riktignok sies at 40-åringen, som fikk sitt tredje barn med kona Julia Carey i desember 2017, klarte å holde seg saklig da han svarte.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer