<strong>TO BLIR TRE:</strong> Kate Hudson og hennes rockekjæreste Matt Bellamy ser fram til å få sitt første barn sammen. Kate Hudson har fra før sønnen Ryder fra sitt forrige ekteskap. Foto: All Over Press
TO BLIR TRE: Kate Hudson og hennes rockekjæreste Matt Bellamy ser fram til å få sitt første barn sammen. Kate Hudson har fra før sønnen Ryder fra sitt forrige ekteskap. Foto: All Over Press Vis mer

- Håpet jeg kunne dukke opp med stor mage

Kate Hudson viste fram babymagen med stil.

Publisert
Sist oppdatert
Se vår store kjolespesial fra Grammy-festen nederst i artikkelen!

SEHER.NO:  Til tross for at det for en måned siden ble kjent at hun venter barn med sin forlovede Matt Bellamy (32), nølte ikke Kate Hudson (31) med å troppe opp i en tettsittende kjole på den amerikanske platebransjens Grammy-fest søndag.

Hudson viste stolt fram sin voksende babymage, og jublet da Bellamys band Muse vant pris for beste rocke-album.

Bellamy nølte heller ikke med å rose Hudson i sin takketale.

- Jeg vil gjerne gi en spesiell takk til min vakre, gravide kjæreste der borte, sa han ifølge UsMagazine.com.


Se alle Grammy-vinnerne her (ekstern lenke).

Hudson har tidligere hevdet at hun lenge prøvde å holde graviditeten hemmelig, fordi hun var redd at noe skulle skje med barnet.

- En lang periode ville jeg ikke at noen skulle vite noe. Jeg håpet at jeg bare kunne dukke opp en dag med en stor mage. Men i Los Angeles, når noen begynner å si noe, ender det opp overalt, har hun tidligere sagt til avisen The Times.

Kate Hudson har sønnen Ryder (7) fra sitt forrige ekteskap.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Rumpa mi fikk ikke plass i kjolen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer