STILLER GJERNE IGJEN: - Jeg gleder meg til å vise Vilma opptak av min tid i MGP, sier Venke Knutson. Her er hun med guttene i Keep of Kalessin. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
STILLER GJERNE IGJEN: - Jeg gleder meg til å vise Vilma opptak av min tid i MGP, sier Venke Knutson. Her er hun med guttene i Keep of Kalessin. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no Vis mer

- Håper Vilma får se dette

Venke Knutson syntes MGP-exiten var hell i uhell...

SEHER.NO:  Selv om Venke Knutson (31) ikke klarte å vinne lørdagens MGP-finale, var det en smilende sørlending som møtte Seher.no etter at Didrik Solli-Tangen hadde blitt kåret til årets vinner.

Den nybakte mammaen innrømmer nemlig at den MGP-exiten betyr at hun endelig kan få tilbringe mer tid sammen med sin ni måneder gamle datter Vilma.

- Jeg har masse planer på gang, blant annet skal jeg jobbe med plate og starte en musikkskole. Men ikke minst skal jeg være mer sammen med Vilma, som har vært hos tante i kveld, sier hun til Seher.no

Venke synes MGP-sirkuset har vært en skikkelig opptur, og gleder seg nå til å vise datteren video-opptak av sin "Jealous cause I love you" når hun blir eldre.

Og hun ser ikke bort fra at hun stiller opp i slager-konkurransen igjen.


- Jeg har glemt å ta det opp selv, men håper at NRK kan skaffe meg en tape. Dette har vært utrolig gøy, det kan godt hende jeg stiller igjen, sier hun til Seher.no.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Det er helt rått