Benjamin Keough er død:

- Håper vi møtes igjen

Avdøde Benjamin Keough, Elvis Presleys barnebarn, hylles av både kjæresten og søsteren.

ÅPEN OM SORGEN: Riley Keough (t.v) og Lisa Marie Presley åpner opp om sorgen etter tapet av lillebroren og sønnen. Det samme gjør den avdødes kjæreste. Foto: NTB Scanpix
ÅPEN OM SORGEN: Riley Keough (t.v) og Lisa Marie Presley åpner opp om sorgen etter tapet av lillebroren og sønnen. Det samme gjør den avdødes kjæreste. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere denne måneden kom den tragiske beskjeden om at sønnen til Lisa Marie Presley (52), barnebarnet til Elvis Presley, Benjamin Keough, hadde gått bort, bare 27 år gammel.

Den gang kom det fram i en uttalelse fra Presleys manager at moren var knust over tapet av sønnen, og nå letter også den avdødes kjæreste, Diana Pinto, på sløret om tiden etter Keoughs bortgang.

- Gi meg styrke

«Til den vakreste gutten jeg noensinne har sett. Du får alle rundt deg til å lyse opp idet du trer inn i rommet. Du berører hver eneste sjel rundt deg», skriver hun innledningsvis på Instagram, til flere bilder av seg selv og den avdøde 27-åringen.

«Latteren din blir hørt over hele verden nå. Du gjorde meg til den lykkeligste jenta i verden ved å få ha deg, få holde deg, få elske deg og få bli elsket av deg. Det er det eneste som har betydd noe. Du er hele min verden og hele livet mitt, du lever videre med meg hver dag i hjertet mitt, i sjelen min og i tankene mine», fortsetter hun.

Videre skriver Pinot, som ifølge People har vært sammen med kjendissønnen siden september 2017, at hun vil ta med seg de gode minnene de skapte sammen, og beskriver ham som sin beste venn og reisepartner.

«Vær snill og gi meg styrke til å komme meg videre, for jeg vet ikke hvordan jeg skal takle livet uten deg. Du vil for alltid være kjærligheten i mitt liv, mitt alt», fortsetter hun.

Kjærestens innlegg kommer flere dager etter at Keoughs berømte mor bekreftet at sønnen hadde gått bort.

KJENDISBARN: Lisa Marie Presley med sønnen i 2015. Foto: NTB Scanpix
KJENDISBARN: Lisa Marie Presley med sønnen i 2015. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Hun er fullstendig hjerteknust, utrøstelig og forbi knust, men forsøker å holde seg sterk for sine elleve år gamle tvillinger og sin eldste datter, Riley. Hun forgudet den gutten. Han var hennes livs kjærlighet, sa Presleys manager, Roger Widynowski, i en uttalelse, ifølge USA Today.

EMOSJONELL: Talkshow-verten James Corden bryter i tårer etter en samtale med sin kollega Reggie Watts, i kjølevannet av George Floyds dødsfall. Video: Rød Løper/The Late Late Show With James Corden Vis mer

- Ekte kjærlighetssorg

Presley hadde sønnen Benjamin sammen med artisten Danny Keough. Sammen har de også datteren og sangeren Riley Keough (31).

Sistnevnte delte en varm hyllest til broren forrige uke.

«Morgenene er de vanskeligste. Jeg glemmer at du er borte. Jeg kan ikke gråte i frykt for at jeg aldri vil klare å stoppe. En smerte som er ny for meg», skriver hun til flere bilder av seg selv og lillebroren.

31-åringen beskriver ham som sin beste venn, sin tvillingsjel og beskytter. Videre skriver Riley at hun håper broren gir henne styrke til å takle det gigantiske hullet han har etterlatt seg i hjertet hennes.

«Jeg kan ikke tro at du har forlatt meg. Ikke du, søte Ben Ben. Alle andre enn deg. Jeg antar at dette er ekte hjertesorg. Jeg håper vi møtes igjen», fortsetter hun.

I SORG: Riley åpner opp om tida etter lillebrorens bortgang. Foto: NTB Scanpix
I SORG: Riley åpner opp om tida etter lillebrorens bortgang. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I 2012 var Benjamin og søsknene med i musikkvideo hvor moren framførte Elvis Presleys hit «I Love You Because» fra 1954, ifølge People.

Den gangen snakket hun om hvordan alle barna hennes hadde litt av sin berømte bestefar i seg, men at sønnen var spesielt lik Elvis.

- Han var på The Opry og det var en stille storm bak scenen! Alle snudde seg rundt og så etter ham. Alle tok tak i ham og ville ta bilde fordi det bare er så slående. Noen ganger er jeg overveldet når jeg ser på ham, sa Lisa Marie Presley til CMT.

De skal ha hatt et svært tett bånd, og på morsdagen i 2009 fikk de matchende tatoveringer, opplyste Presley selv på Twitter.

LES OGSÅ: Elvis Presleys datter avslørte milliongjeld

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer