<strong>NEKTET Å DEPPE:</strong> Susperiagutta gutta nektet å deppe etter at de ikke fikk direkteplass i finalen. - Vi skal på fest og den skal vi vinne, sier de til Seher.no. Foto: Per Ervland, Seher.no
NEKTET Å DEPPE: Susperiagutta gutta nektet å deppe etter at de ikke fikk direkteplass i finalen. - Vi skal på fest og den skal vi vinne, sier de til Seher.no. Foto: Per Ervland, Seher.no Vis mer

- Håper vi ikke mistet stemmer

Susperia nekter å deppe etter arrangørtabben i Skien.

Publisert
Sist oppdatert
Se video med Susperia-gutta nederst i artikkelen!

SEHER.NO:  Metalgutta i bandet Susperia måtte kaste seg rundt under lørdagens MGP-delfinale fra Skien, da en teknisk feil hos NRK førte til at TV-lyd og bilde fra deres opptreden falt ut i flere sekunder.

- Vi fikk vite at vi skulle synge om igjen da Lucky Bullets var på scenen. Den første tanken var bare "å, nei", sier gutta til Seher.no.

Etter at stemmene var talt opp, endte guttene med en plass i "Siste sjansen" sammen med The Lucky Bullets, noe de tilsynelatende var godt fornøyd med.

Disse gikk videre fra Skien


- Vi håper at vi ikke tapte noen stemmer på den tekniske feilen, og ser vel sånn på det at nå får vi sjansen til å vise låten vår en gang til. Vi trives i Melodi Grand Prix, så det blir bare gøy.

Men selv om de ikke kom blant de to beste, insisterer gutta på at de skal kapre en seier i Skien.

- Vi skal på fest og den skal vi vinne, sier de til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:  Jeg trodde jeg skulle spy
[obj:media:9338]


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer