- Håper vi får sett mer av Oslo denne gangen

New Kids On The Block-stjernene trodde aldri de skulle stå sammen på scenen igjen. Nå er de klare for comeback i Norge.

<strong>TILBAKE:</strong> 14. mai er New Kids On The Block tilbake i Norge, 21 år etter at de laget hysteri blant norske tenåringsjenter. Her er de i aksjon under sin konsert i Dublin 21. april. Foto: All Over Press
TILBAKE: 14. mai er New Kids On The Block tilbake i Norge, 21 år etter at de laget hysteri blant norske tenåringsjenter. Her er de i aksjon under sin konsert i Dublin 21. april. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Med hitlåter som «Hangin' Tough» og «(You Got It) The Right Stuff» var popgruppen New Kids On The Block på starten av 90-tallet et av de aller første gruppene som gjorde braksuksess med «boyband-pop».

I 1991 satte de Norge på hodet da de kom på besøk, og ble møtt med store mengder av hysteriske ungjenter, som gjorde alt for å komme nær sine helter.

Tilbake til Oslo

14. mai er bandet tilbake i Oslo Spektrum, denne gangen sammen med Backstreet Boys - som kanskje var 90-tallets aller største boyband med hits som «Everybody» og «As long as you love me».

På telefon fra Manchester - hvor bandene har stoppet for å holde konsert på sin pågående Europaturné - sier New Kids On The Block-medlemmet Danny Wood til Seoghør.no at han gleder seg til å komme til Norge.

- Jeg håper vi får sett mer av Oslo denne gangen. Da vi dro på turné før, måtte vi holde oss på hotellrommene våre, fordi det var så mye fans overalt. Nå er både vi og fansen blitt eldre og ting har roet seg litt ned.


- Nå kan vi få med oss litt mer av stedene vi er og til og med prate med fansen. I går møtte vi for eksempel noen fans i hotellbaren, som vi satte oss ned og snakket med. Det var veldig hyggelig, sier han til Seoghør.no

Trodde ikke på comeback
New Kids On The Block-medlemmene Danny Wood, Joey McIntyre, Donnie Wahlberg og brødrene Jonathan og Jordan Knight har kjent hverandre siden barndommen, men drev i forskjellige retninger etter at gruppen ble oppløst i 1994.

Mens Wood har prøvet seg som soloartist, har Wahlberg og McIntyre begge gjort suksess som skuespillere. Wahlberg er blant annet å se i TV 2-serien «Blue Bloods», mens McIntyre blant annet har spilt i suksess-serien «Boston Public» som har vært sendt på TVNorge.

Wood sier det kun var en tilfeldighet som gjorde at gruppen ble gjenforent.

-  Donnie og jeg har holdt kontakten hele veien, og en dag ringte han og sa han hadde noe musikk han ville jeg skulle høre på. Så kom låtene «Click, Click, Click» og «Summertime». Siden har det bare fortsatt.

- Etter at vi la opp, trodde jeg aldri vi skulle stå på scenen sammen igjen. Men nå har vi turnért siden 2008, vi arrangerer egne New Kids On The Block-cruise og har gjort det bra med nye låter. Vi nyter hvert sekund av det mye mer enn vi gjorde før, sier han til Seoghør.no.


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: «New Kids On The Block»-stjerne ble pappa

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer