Truls Svendsen og Eyvind Hellstrøm:

- Håper vennskapet vårt tåler dette

Truls Svendsen og Eyvind Hellstrøm tar fatt på nye utfordringer.

NYTT PROSJEKT: Om bare kort tid skal Truls Svendsen og Eyvind Hellstrøm nok en gang underholde TV-seerne. Foto: Per Christian Lindh/TV 2
NYTT PROSJEKT: Om bare kort tid skal Truls Svendsen og Eyvind Hellstrøm nok en gang underholde TV-seerne. Foto: Per Christian Lindh/TV 2 Vis mer
Publisert

Det er ingen tvil om at komiker Truls Svendsen (49) og kjendiskokk Eyvind Hellstrøm (73) har fenget svært mange TV-seere med sine ville påfunn. Duoen har blant annet besøkt flere av verdens beste kokker og restauranter.

Nå kan imidlertid duoen røpe nye planer.

Bistro

I den splitter nye serien «Truls à la Hellstrøms Bistro» vil nemlig TV-seerne få følge duoen gjennom ti episoder når de åpner opp en pop-up Bistro sammen.

- Jeg elsker jo å gå på restaurant, og etter å ha reist rundt på de beste restaurantene i verden sammen med Eyvind, så har jeg blitt mer og mer nysgjerrig på hva som faktisk skal til for å drive en selv. Men det er jo klart, jeg går inn i dette med skrekkblandet fryd, og håper virkelig at vennskapet vårt tåler dette, sier Svendsen i pressemeldingen.

Hellstrøm på sin side forklarer at han hadde lovet seg selv å aldri drive restaurant igjen, men at han som så mange ganger før har latt seg lure med på ting av TV-kollegaen.

- Og når vi først skal gjøre dette, så må vi gjøre det ordentlig. Jeg skal sørge for at maten er i toppklasse, men Truls kommer til å få sjokk over hvor mye arbeid det faktisk er. For jeg har satt som krav at han tar ansvar for alt det administrative, samtidig som han må bidra på kjøkkenet og i serveringen, sier Hellstrøm.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer