- Håper på gjenforening

"Angels"-stjernen vil gjeforenes med sine tidligere bandkamerater.

HÅPER: Robbie Williams håper på en gjenforening med guttebandet "Take That". Slik så Take That ut for 13 år siden. Robbie er nr. to fra høyre.
HÅPER: Robbie Williams håper på en gjenforening med guttebandet "Take That". Slik så Take That ut for 13 år siden. Robbie er nr. to fra høyre. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Robbie Williams (35) avslører nå at hans T-logo tatovering på armen, er for å feire minnene om hans tid i "Take That". Nå kan det se ut som han får nye tider å feire.

I et intervju med Jonathan Ross, innrømmer Williams at han håper på en "Take That"-gjenforening.

- Vi har tilbrakt tid sammen, og gjort litt musikkmessig. Jeg kan ikke si så mye akkurat nå, men jeg håper det blir, svarte han på spørsmål om det blir gjenforening.

Robbie forlot bandet i 1995 for å slå gjennom som soloartist. I fjor møtte han sine tidligere bandkamerater igjen.

- Det var som om ulikhetene våre bare hadde forsvunnet. Jeg feiret det med å tatovere "Take That"-symbolet på min høyre arm, sier han.

Kanskje kan Robbies nye syn på å gjenforenes med "Take That", ha noe med å gjøre at hans nyligste solokonsert fikk totalslakt?

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på [email protected] , ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901 (kr 1)!

LES OGSÅ: Robbie får totalslakt


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer