Dette skal «Farmen»-vinneren gjøre nå:

Håper på flere tv-tilbud

Erik Rotihaug (24) har blitt et kjent fjes for over en halv million tv-seere denne høsten, men skal «pinadø» ikke bli kalt for kjendis.

«FARMEN»-VINNEREN: Erik Rotihaug (24) vant både hytte og bil da han gikk helt til topps i gårdskonkurransen. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør
«FARMEN»-VINNEREN: Erik Rotihaug (24) vant både hytte og bil da han gikk helt til topps i gårdskonkurransen. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Nei, overhodet ikke! Med mindre jeg har en god grunn for det, sier 24 år gamle Erik Rotihaug lurt.

Søndag fikk årets «Farmen»-sesong sin vinner, da Rotihaug slo ut Ingebjørg Monique Haram (31) i en svært krevende finale.

Fra starten av oppholdet var han fast bestemt på å gå seirende ut, og i tiden før hadde han lagt inn mange øvingstimer på mulige oppgaver som skulle komme på gården.

Et tap tror Rotihaug at han ville tatt svært tungt.

- Jeg fikk beskjed av psykologen etterpå, som vi alle er inne hos, at hun ikke visste hvordan jeg ville takle den store fallhøyden om jeg ikke hadde vunnet. Jeg gikk så hardt inn at jeg ikke tenkte på noe annet enn at jeg skulle vinne, sier han når Se og Hør møter ham vel hjemme i 2019.

- Tungt å se seg i speilet

Umiddelbart etter seieren fortalte 24-åringen om hvor nedbrutt han var både fysisk og psykisk.

To måneder etter at innspillingen var ferdig er han imidlertid i god form igjen, selv om kroppen ikke er helt der den var før oppholdet startet.

- Jeg gikk ned tolv kilo. Det er mye, og det er stort sett muskelmasse. Det var tungt å se seg selv i speilet da jeg kom ut, å se hvor sliten jeg var og hvordan kroppen har forandret seg. Det var veldig spesielt, forteller han.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer