Emilie Nereng:

- Håper på bryllup i 2021

Etter et travelt år, ser Emilie Nereng nå frem til å begynne å planlegge bryllup for fullt.

FORLOVET: I fjor sommer gikk Emilie Nerengs kjæreste ned på kne. De håper å kunne gifte seg neste år. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
FORLOVET: I fjor sommer gikk Emilie Nerengs kjæreste ned på kne. De håper å kunne gifte seg neste år. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Allerede som trettenåring ble Emilie Nereng (24) et kjent fjes blant det norske folk, da hun under navnet «Voe» startet landets største blogg.

Bloggingen la hun derimot på hylla i 2017, og valgte samtidig å trekke seg tilbake fra rampelyset. Siden da har hun tatt en bachelor i ernæring, og gjør stor suksess på Instagram.

I 2019 fikk det norske folk et gledelig gjensyn med Nereng da hun deltok i «Skal vi danse», og nå har 24-åringen klart å omsider bevege seg tilbake i rampelyset igjen.

I tillegg til å drive Instagram-profilen «emilienutrition», som har i overkant av 85 000 følgere, ble det nylig kjent at Nereng snart vil gjøre comeback på tv-skjermen - som programleder for Matkanalen. Sist var hun å se i «Skal vi danse», og før det i første sesong av «Bloggerne».

FORELDRENES SKILSMISSE: Kveldens tema i «Skal vi danse» er «et øyeblikk som har betydd mye». Emilie «Voe» Nereng valgte å danse om foreldrenes skilsmisse. Video: TV 2 / Vilde Holta Røssland / Rød Løper Vis mer

Å tre tilbake i rampelyset kjennes riktig for Nereng på dette tidspunktet.

- Nå er jeg på et mye bedre sted med meg selv, og føler jeg har skapt en karriere mer enn jeg gjorde da jeg begynte å blogge. Da hadde jeg ingen tanker om at det skulle bringe meg inn i rampelyset, mens valget jeg har tatt nå er mer bevisst, sa hun til Se og Hør under Vixen Awards.

Planlegger bryllup

At Nereng har flere jern i ilden, er det ingen tvil om. I tillegg til å tre inn i en ny jobb som programleder og samtidig drive en populær Instagram-profil, har hun nylig også startet opp podkasten «Foodies».

På toppen av det hele planlegger Nereng sitt eget bryllup.

I fjor sommer gikk nemlig Nerengs kjæreste, Torgeir Glomnes Johansen (30), ned på kne og fridde.

SKAL GIFTE SEG: Tidligere toppblogger Emilie «Voe» Nereng er nyforlovet, og hun legger ikke skjul på at frieriet var svært etterlengtet. Video: Thea Hope / Reporter: Kine Falch Vis mer

Paret har nå vært forlovet i litt over et halvt år, men bryllupsplanleggingen har foreløpig ikke kommet helt i gang. Under Vixen Awars fortalte nemlig Nereng til Se og Hør at det har vært travelt.

- Det er så mye som har skjedd siden vi ble forlovet, for jeg dro rett på «Skal vi danse», og jeg har startet podkast, og kjæresten min har startet et firma. Så det er mye som skjer, sa hun på den røde løperen.

FORLOVET: Emilie Nereng og kjæresten Torgeir Glomnes Johansen skal gifte seg. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
FORLOVET: Emilie Nereng og kjæresten Torgeir Glomnes Johansen skal gifte seg. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

Likevel er det enkelte detaljer som er på plass, kunne hun røpe:

- Vi har ikke dårlig tid, men vi håper vi får det til i 2021, altså neste år. Vi ville uansett ha to år til å planlegge.

- Alle blir helt kanakas

Hvor bryllupet skal stå er foreløpig ikke bestemt, men den tidligere toppbloggeren har likevel en drøm.

- Det spørs jo litt hvor mye penger vi har. Men har vi et høyt budsjett, så har jeg veldig lyst til å ha det på en slags vingård i Spania eller noe sånt. Sende alle gjestene ned dit.

Dersom et bryllup i Spania viser seg å ikke være gjennomførbart, har paret også et alternativ her til lands.

- Hvis ikke det blir Spania, blir det nok Larvik. Vi har sett litt der, for kjæresten min har familie der, og da kan gjestene bo på hytter i området, for vi har lyst på et bryllup som går over flere dager, uttalte 24-åringen.

Uansett hvor bryllupet ender opp med å bli arrangert, er Nereng klar på hva hun ønsker seg fra dagen:

- Jeg vil bare at alle blir helt kanakas og det er gøy. Det er målet, lo hun.

COMEBACK: Den tidligere toppbloggeren Emilie «Voe» Nereng var en av landets første og største bloggere for noen år tilbake, før hun valgte å trekke seg tilbake og slutte med bloggingen. Da hun ankom Elle-festen 2019 måtte vi spørre: Hva driver du med? Vis mer

- Sa selvsagt ja

Det var som nevnt i fjor sommer at Nereng avslørte på at hun hadde fått en forlovelsesring på fingeren.

- Jeg sa selvsagt ja. Vi har snakket om dette en stund, og det var det naturlige steget videre. Men jeg ble selvsagt overrasket, jeg hadde ikke sett den komme, sa en tydelig begeistret Nereng til Se og Hør da.

Frieriet fant sted i Spania, og det var på Instagram at den gledelige nyheten ble kunngjort.

«Meg som helt casually prøver å få den vakre ringen min inn i bildet for å fortelle at JEG ER FORLOVET!!!» var blant det Nereng skrev sammen med bildet.

LES OGSÅ: - Innrømmer å ha slått ektemannen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer