I GANG I MGP: Margaret Berger framførte Norges ESC-bidrag «I Feed You My Love» under en gratiskonsert i Eurovision Song Village på Gustav Adolfs torg i Malmø.  Foto: NTB scanpix
I GANG I MGP: Margaret Berger framførte Norges ESC-bidrag «I Feed You My Love» under en gratiskonsert i Eurovision Song Village på Gustav Adolfs torg i Malmø. Foto: NTB scanpixVis mer

- Håper på barn innen fem år

Det norske Eurovision-håpet Margaret Berger har en drøm om snart å stifte familie.

SEOGHØR.NO: Lørdag skal Margaret Berger (27) gjøre hva hun kan for å gjøre hjemlandet stolt når hun står på scenen under Eurovision i Malmø. Med låten «I Feed You My Love» har 27-åringen allerede rukket å seile opp som en av de store favorittene i årets konkurranse.

- Jeg har nervene i sjakk foreløpig. Jeg er ganske selvsikker, og føler at jeg skal mestre dette. Nå gjelder det bare å gjøre jobben, sier Margaret til Se og Hør.  

Den blide sangfuglen har levd et hektisk liv etter at hun vant den norske Grand Prix-finalen i Oslo Spektrum i februar. I denne tiden har hun forsøkt så godt hun kan å få tid til sin kjære familie.

- Jeg har kanskje ikke fått så mye tid med dem som jeg skulle ønsket. Men de er veldig støttende, og kjempeglad for at jeg har fått karrieren helt hit. Men jeg forsøker å snakke med dem om vanlige, hverdagslige ting når jeg ser dem.

Den søte trønderjenta har fått massiv oppmerksomhet etter at hun gikk til topps i den norske finalen med låten «Feed You My Love». Sangeren har tidligere sagt at hun har en helt spesiell person i tankene når hun synger, men vil ikke utdype hvem det er. Hun er også svært hemmelighetsfull på spørsmål om hun har kjæreste. 

- Jeg vil ikke si at jeg er helt singel siden jeg dater noen. Men jeg må egentlig si «ingen kommentar», for jeg vet ikke helt hvordan jeg skal beskrive det, sa Berger til VG tidligere i uka. 

I fjor ble det slutt mellom Margaret og produsentkjæresten Tomas Nerbø Smågesjø.

Overfor Se og Hør sier hun at hun langt fra har gitt opp håpet om snart å finne drømmemannen.

- Jeg drømmer absolutt om å stifte min egen familie, men jeg vet ikke når det vil skje. Jeg må ha plass i livet først. Hvem vet, innen en femårsperiode håper jeg at jeg lever et liv med mann og barn.

- Hvilken type mamma blir Margaret Berger, tror du?

- He he, det vet jeg rett og slett ikke. Det klarer jeg nok ikke å svare på, sier trønderjenta lattermildt.

I ukens Se og Hør Weekend kan du lese om hvordan prestedatteren Margaret Berger bruker buddhismen aktivt i livet.LES OGSÅ: Margaret Berger ble reddet av klarsynt