Kjendismødrenes morsdag:

- Håper noen gjør stas på meg

Samantha Skogrand har sørget for at Emil Hegle Svendsen ikke glemmer morsdagen.

MORSDAG: Kjendismødrene avslører hvordan de skal tilbringe årets morsdag. Her er Anine Stang, Samantha Skogrand og Mariann Thomassen. Foto: Andreas Fadum og Tore Skaar / Se og Hør
MORSDAG: Kjendismødrene avslører hvordan de skal tilbringe årets morsdag. Her er Anine Stang, Samantha Skogrand og Mariann Thomassen. Foto: Andreas Fadum og Tore Skaar / Se og Hør Vis mer
Publisert

I dag får mødre landet over ekstra oppmerksomhet i anledning morsdagen. Også kjendismødrene setter mer eller mindre pris på en dag hvor de blir gjort litt ekstra stas på.

Fredag denne uken avholdt artist Anine Stang (34) slippfest i anledning sin nye låt «All My Love», som hun skrev som en hyllest til datteren kort tid etter fødselen for et år siden. I den anledning hadde hun invitert en rekke kjendismødre for å feire dagen på forskudd.

Se og Hør har møtt flere stolte mødre som har åpnet seg opp om tradisjoner og forventninger rundt den store dagen. En av dem som kanskje hadde ekstra store forhåpninger til dagen, var programleder Samantha Skogrand (30).

Hintet i fleng

30-åringen fikk i slutten av januar i fjor en sønn sammen med kjæresten, den tidligere skiskytteren Emil Hegle Svendsen (34). Til Se og Hør innrømmer hun at den første morsdagen ble overskygget av ammetåke, og at den på mange måter ble litt «amputert». Derfor har hun andre forventninger til morsdagen i år.

- I år kan jeg nyte det litt mer. Være litt mer reflektert. Egentlig håper jeg jo at noen gjør stas på meg, innrømmer hun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer