Donald Trump om hertuginne Meghan:

Håper Meghan stiller i presidentvalg

Men det betyr ikke at Trump er spesielt begeistret for hertuginnen.

UTTALER SEG: Donald Trump er ikke nådig i sin dom over hertuginne Meghan. Han ønsker imidlertid gjerne å se henne i neste presidentvalg. Foto: Alex Edelman / AFP / NTB
UTTALER SEG: Donald Trump er ikke nådig i sin dom over hertuginne Meghan. Han ønsker imidlertid gjerne å se henne i neste presidentvalg. Foto: Alex Edelman / AFP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De siste par ukene har det blitt skrevet side opp og side ned om hertuginne Meghan (39) og prins Harry (36). Etter deres mye omtalte intervju med Oprah Winfrey (67) har de nemlig hatt søkelyset rettet mot seg fra alle klodens hjørner.

Det har også ført til at flere og flere har kastet seg inn i debatten om hertugparet av Sussex. Noen er enige med paret og deres uttalelser, andre er sterkt uenige.

Blant de som kanskje har fått aller mest oppmerksomhet for sine uttalelser, er tv-profilen Piers Morgan (55).

En av de som nå kaster seg inn i debatten, er tidligere president Donald Trump (74). Det gjør han i forbindelse med et intervju med Fox News.

- Ikke fan av henne

Den tidligere presidenten er nemlig klar i sin tale hva gjelder hans følelser overfor 39-åringen, på grunn av hvordan hun snakker om den britiske kongefamilien - spesielt dronning Elizabeth (94).

- Jeg er ikke fan av henne. Jeg liker ikke hvordan hun snakker om kongefamilien, og dronningen. Jeg kjenner dronningen, som du vet. Jeg har møtt dronningen, og jeg synes hun er en fantastisk person. Jeg liker ikke Meghan, uttaler han.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer