«Skal vi danse» 2017:

- Håper kjæresten min vil like antrekket

Kjendisene strålte i utfordrende antrekk på parketten.

VISTE MYE HUD: Både Marna Haugen Burøe, Jorun Stiansen og Ida Gran-Jansen hadde gått for sexy antrekk da de inntok parketten i «Skal vi danse» lørdag kveld. Foto: Thomas Reisæter/ TV 2
VISTE MYE HUD: Både Marna Haugen Burøe, Jorun Stiansen og Ida Gran-Jansen hadde gått for sexy antrekk da de inntok parketten i «Skal vi danse» lørdag kveld. Foto: Thomas Reisæter/ TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

NYDALEN (Seoghør.no): Lørdag kveld gikk andre sending av årets «Skal vi danse»-sesong av stabelen, og ofte blir de kvinnelige deltakernes antrekk en stor snakkis.

Blant andre tidligere «Idol»-vinner Jorun Stiansen (33) viste mye hud da hun danset tango sammen med sin dansepartner Fredric Brunberg i et sexy antrekk.

Etter dansen, som duoen fikk 30 poeng for av dommerne, sjekket Stiansen raskt at antrekket satt på plass - noe det heldigvis gjorde.

Til Seoghør.noforteller «Idol»-stjerna at hun har gledet seg til å danse i kveld.

- Det jeg tenker med dette antrekke er at hvis jeg drar litt på siden her nå, så viser jeg hele høna, sier hun og ler.

Videre avslører hun sitt beste triks for å holde antrekket på plass.

- Jeg har håndballklister på rumpa, sier hun.

Røyk leddbåndet

Jorun legger ikke skjul på at hun nå etter andre dans kjenner den harde treningen på kroppen.

- Jeg kjenner det i kneet og hofta, men det går egentlig greit.

Likevel er det kanskje dansepartneren hennes, Fredric, som merker dansingen mest. Han skadet seg nemlig dagen før duoen begynte å trene sammen.

- Jeg røyk leddbåndet i kneet rett før, så jeg danser med skinne, forklarer han til Seoghør.no og legger til at han kjenner det godt, men at det går bra.

TRIKS: Jorun Stiansen bruker håndballklister for å holde antrekket på plass. Foto: Tor Lindseth, Se og Hør
TRIKS: Jorun Stiansen bruker håndballklister for å holde antrekket på plass. Foto: Tor Lindseth, Se og Hør Vis mer

- Håper han liker det

Også tidligere «Farmen Kjendis»-deltaker Ida Gran-Jansen (29) vekket oppsikt i sin tango, sammen med dansepartner Benjamin Jayakoddy.

I en sort, todelt blondkjole med høy splitt viste Gran-Jansen mye hud på parketten, noe hun tidligere har uttalt at hun ikke ser på som noe problem:

- Det blir ikke noe problem for meg å danse i lite klær, det går så fint atte. Jeg tenker at når man først er inne i dette universet, så må man nesten bare gå «all inn». Ting blir på en måte bare bedre jo mer glitter, glam og fjær man er omringet av. Derfor synes jeg ikke det er noe ukomfortabelt å vise kropp, settingen er så naturlig, har hun sagt til Seoghør.no.

I kveld forklarer Ida til Seoghør.no at det er nettopp denne muligheten som gjør at hun kan gå i slike kjoler og vise hud.

- Kjæresten min er faktisk i Spania, så han har ikke sett det, men jeg håper han kommer til å like det, forklarer hun.

Hun og dansepartneren fikk imponerende 35 poeng av 40 mulige fra dommerne etter tangoen sin. Forrige uke fikk hun stempelet som «Flink pike», men innrømmer at hun føler seg misforstått.

- Hadde man vært flink pike hadde man nok ikke vært med på «Skal vi danse», for da holder man seg til trygge rammer. Jeg føler at det ikke er meg, og må derfor bryte meg ut av det.

I likhet med flere av kjendisene merker hun den intense treningen på kroppen.

- Den er helt mørbanka. Det gikk fint da jeg danset jive, men så begynte vi å danse tango hvor vi gjør noen løft, så jeg har så jævlig vondt i ribbeina, sier hun.

- Smertestillende hjelper, legger hun til og ler.

SEXY: Ida Gran-Jansen håper kjæresten syns hun er sexy i antrekkene på parketten. Foto: Tor Lindseth, Se og Hør
SEXY: Ida Gran-Jansen håper kjæresten syns hun er sexy i antrekkene på parketten. Foto: Tor Lindseth, Se og Hør Vis mer

Fikk sesongens første tier

Under kveldens sending fikk «Skam»-skuespilleren Cengiz Al sesongens første ti-poenger, og han fikk ikke bare én tier, men to, sammen med sin dansepartner Mai Benedikte Mentzoni.

Dommerne Merete Lingjærde og Tore Petterson ga skuespilleren, som er danser privat, toppscore for sin tango. Likevel er ikke Cengiz helt fornøyd med toppscore fra «bare» to av dommerne.

- Målet er jo å få det fra de andre dommerne også, sier han til Seoghør.no.

- Vi får se på Trine og Egor om de finner frem tieren senere i sesongen. Det er et stort mål fra meg. Da får jeg bekreftet at jeg har gjort en god jobb.

Til tross for at Cengiz er danser fra før, tærer all treningen på han også.

- Tidligere i dag fikk jeg knekt opp nakken min, og det var skikkelig deilig. Jeg tenker at jeg er ung, men man må ta vare på kroppen, sier han og legger til at de trener mye hver dag.

TI: Cengis og hans dansepartner Mai fikk sesongens første tier. Foto: TV2
TI: Cengis og hans dansepartner Mai fikk sesongens første tier. Foto: TV2 Vis mer

Vil bli sjalu

I salen sitter flere av deltakernes venner og familie, og en av dem som tok turen lørdag kveld var ektemannen til Marna Haugen Burøe, komiker Ørjan Burøe.

Han fortalte til Dagbladet før sendingen at han ikke blir sjalu når kona danser i spenstige antrekk, eller intimt og sexy med dansepartner Glenn Jørgen Sandaker.

- De kan godt danse nakne sammen, sa han og lo.

- Jeg har sagt til henne at de må danse sammen sånn at jeg blir sjalu. Hvis jeg blir sjalu, da er det riktig. Det skal være så nært og «hot». De har frie tøyler, la han til.

LES OGSÅ: - Folk tror ikke jeg spiser det jeg baker

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer