Khloé Kardashian snakker om graviditeten for første gang:

- Håper jeg ser gravid ut, ikke bare feit

Reality-stjernen åpner opp hos Ellen DeGeneres.

SNAKKER UT OM GRAVIDITETEN: Khloé Kardashian bekreftet like før jul at hun er gravid med sitt første barn. Nå forteller hun om svangerskapet i et intervju med Ellen DeGeneres. Foto: NTB scanpix
SNAKKER UT OM GRAVIDITETEN: Khloé Kardashian bekreftet like før jul at hun er gravid med sitt første barn. Nå forteller hun om svangerskapet i et intervju med Ellen DeGeneres. Foto: NTB scanpix Vis mer

(Se og Hør): Noen få dager før jul valgte «Keeping Up With the Kardashians»-stjernen Khloé Kardashian (33) endelig å bekrefte at hun venter sitt første barn.

Innen den tid hadde gravidryktene svirret rundt henne og kjæresten, basketballspiller Tristan Thompson (26), i nesten tre måneder.

Etter å ha hold graviditeten unna offentligheten i lang tid, stilte Kardashian opp i sitt første tv-intervju om nyheten denne uken.

- I begynnelsen føler man seg mest ukomfortabel, det første trimesteret er verst og ingen vet at du er gravid ennå. Jeg tror at så fort folk vet at du er gravid, så får man alle fritakene og unnskyldningene, sa Khloé på «The Ellen DeGeneres Show», ifølge People.

Vil ikke bruke «mammaklær»

Tidligere denne uka røpet Khloé på Instagram at hun er seks måneder på vei.

Og i intervjuet med DeGeneres la 33-åringen spøkefullt til at hun håper at folk forstår at hun venter barn, når hun kjenner på de fysiske utfordringene graviditeten fører med seg:

- Forhåpentligvis ser jeg gravid ut, ikke bare feit. Slik at folk skjønner det hvis jeg ikke føler meg bra eller er trøtt og sliten eller noe sånt. Det er vanskelig for meg å puste akkurat nå, men ellers ...

Under intervjuet var TV-stjernen nemlig kledd i en ettersittende, hvit kjole som viste fram magen, sammen med høye hæler og en fotsid, åpen skjorte.

Saken fortsetter under videoen!

SNAKKER UT: Reality-stjerna, som venter sitt første barn denne våren, har holdt kortene tett til brystet om graviditeten sin. Onsdag 3. januar åpnet hun opp hos Ellen DeGeneres. Video: Bilder med tillatelse fra TV 3. Vis mer

Som svar på Kardashians problemer med å puste, påpekte DeGeneres at tv-stjernen ikke akkurat var iført løstsittende «mammaklær».

- Jeg vil prøve å ikke bruke mammaklær så lenge som mulig, fortalte Khloé, og kom med en annen forklaring enn trange klær på hvorfor hun er kortpustet:

- Babyen presser mot alle organene mine, så jeg blir andpusten bare av å gå.

I tv-intervjuet fortalte Khloé Kardashian også at hun og kjæresten foreløpig ikke vet kjønnet på fosteret, men at de ønsker å få vite det før barnet kommer til verden.

- Det er for mange overraskelser i hele denne greia, så jeg vil definitivt vite det, understreket hun.

Saken fortsetter under bildet.

SKJULTE MAGEN: I motsetning til hos Ellen DeGeneres. gjemte Khloé Kardashian magen da hun skulle reise til Cleveland i romjula for å feire nyttårsaften med kjæresten Tristan Thompson. Foto: Splash News/ NTB scanpix
SKJULTE MAGEN: I motsetning til hos Ellen DeGeneres. gjemte Khloé Kardashian magen da hun skulle reise til Cleveland i romjula for å feire nyttårsaften med kjæresten Tristan Thompson. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer

Kim fikk «gravidstil»-kritikk

Khloés enda mer berømte storesøster, Kim Kardashian West (37), har tidligere snakket åpent om hvordan kroppen hennes forandret seg da hun gikk gravid med datteren North West (4).

37-åringen, som i mange år har vært kjent for figuren sin, har ikke lagt skjul på at hun slet med å akseptere vektøkningen på om lag 25 kilo.

- Jeg tenkte at Gud gjorde dette mot meg av en spesiell grunn. Han mente å si «Kim, du tror at du er så heit, men se hva jeg kan gjøre mot deg».

- Kroppen min gikk bare helt bananas. Etter fem måneder sverget jeg på at jeg aldri skulle bli gravid igjen. Jeg ble så stor og det føltes som om noen hadde overtatt kroppen min, sa Kim åpenhjertig til britiske ELLE i 2014, ifølge Buzzfeed.

Det første svangerskapet til Kardashian West ble for øvrig neppe enklere av at hun fikk en del negativ oppmerksomhet for klærne hun brukte mens hun var gravid.

Kim Kardashian fikk mye kritikk for sine ‹uflatterende» antrekk som gravid, og her har vi samlet noen av antrekkene hennes. Video licensed from Splash News/All Over Press Vis mer Vis mer

I et intervju med amerikanske ELLE sommeren 2014, kom hun med det som trolig var spøkefulle - dog velplasserte - spark mot kleskritikken hun ble utsatt for et års tid i forveien.

- Jeg anbefaler en å gjemme seg i et drøyt år og ikke ha noen gravidstil. Dét er det jeg anbefaler. Hvis du har mulighet til det, gjem deg. Aldri forlat huset, sa Kardashian West den gang.

Etter sitt første svangerskap fikk tv-stjernen sønnen Saint West (2) med ektemannen og rap-stjernen Kanye West (40). Paret venter for tiden sitt tredje barn, men denne gangen ved hjelp av surrogati.

LES OGSÅ: - Cameron Diaz (45) venter sitt første barn