<strong>TOK FARVEL PÅ SOVEROMMET:</strong> Maren Kallhovd og Kim Høgås Hansen avsluttet sitt «Paradise Hotel»-opphold med å ha sex for tredje gang, kvelden før finalen. Men etter at de kom hjem til Norge, har de to hatt liten kontakt. Foto: TV3
TOK FARVEL PÅ SOVEROMMET: Maren Kallhovd og Kim Høgås Hansen avsluttet sitt «Paradise Hotel»-opphold med å ha sex for tredje gang, kvelden før finalen. Men etter at de kom hjem til Norge, har de to hatt liten kontakt. Foto: TV3 Vis mer

- Håper jeg ikke blir husket som sex-jenta

Men Paradise-Maren angrer på at hun ikke var enda villere foran TV-kameraene...

Publisert
Sist oppdatert
Se alle bildene fra Paradise-finalefesten nederst i artikkelen!

SEHER.NO: Maren Kallhovd (21) har vært den mest profilerte kvinnelige deltakeren i årets «Paradise Hotel», blant etter at hun tre ganger har hatt sex foran TV-kameraene med realitykollega Kim Høgås Hansen.

Den siste hyrdestunden skjedde den aller siste natten på hotellet, da Maren sammen med flere av de andre utstemte deltagerne kom inn igjen i serien som jury.

Ikke planlagt
Men til Seher.no hevder Maren at det var tilfeldig at de to hoppet til sengs før finalen, som endte med seier til Niklas Vindel og Madelen Voreland Berås.

- Det var ikke planlagt at det skulle skje noe mer mellom oss, men vi var veldig fulle og det bare skjedde. Det er ikke noe jeg tenker så mye på. Men jeg syntes det var utrolig gøy å komm inn igjen siste kvelden. Det var jo ikke noe press på oss som satt i juryen.

Siden hun var den eneste av jentene som hadde sex på «Paradise Hotel» i årets sesong, er hun forbredt på at de intime scenene kan bli hengende ved henne en stund.

- Jeg ser det kan skje, men jeg håper at jeg ikke blir husket som sex-jenta fra «Paradise Hotel». Jeg håper at folk vil huske meg som ei jente som var seg selv og som er åpen og ærlig.

- Jeg tror det har blitt ekstra oppstuss fordi jeg er jente. Hadde det vært en gutt som gjorde og sa det samme som meg, tror jeg ikke like mange hadde reagert, sier hun til Seher.no.

Ler av Northug-ryktene
Maren trekker fram de påståtte kjæresteryktene rundt henne og langrensstjernen Petter Northug jr., som noe av det sprøeste hun har lest om seg selv i løpet av Paradise-sesongen.

- Det var veldig rart, for det stemte jo ikke i det hele tatt. Men man blir jo vant til sånt etter hvert, sier hun til Seher.no og ler.

Etter at hun røk ut av «Paradise Hotel» før finalen, avslører Maren at hun kun har angret på en ting.

- Hvis jeg hadde blitt med igjen, skulle jeg laget enda mer drama og vært villere inne på hotellet. Jeg følte jeg hadde mer å gi, sier hun til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Trodde ikke han kunne gjøre noe sånt

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer