STOLT: Wenche Foss er tydelig stolt av sønnens forlovede, og ser fram mot sommerens bryllup. Foto: Seher.no/Kirsti Ertsås
STOLT: Wenche Foss er tydelig stolt av sønnens forlovede, og ser fram mot sommerens bryllup. Foto: Seher.no/Kirsti ErtsåsVis mer

- Håper jeg får oppleve bryllupet

Wenche Foss tar én dag om gangen fram mot Fabians store dag.

SEHER.NO: I forrige uke ble det kjent at Oslos ordfører, Fabian Stang (54) planlegger bryllup med sin 21 år yngre kjæreste Catharina Munthe (33).

Stang - som denne helgen viser fram forlovelsesringen i Se og Hør - skal ha fridd til kjæresten midt i en fullsatt sal under Nobelprisutdelingen i Oslo i desember. Til Se og Hør forteller Fabians mor, Wenche Foss (92), at hun synes at frieriet var hysterisk morsomt.

- Det er en fryd å være hos dem. Hun er bare perfekt, og det er lett å se at de er veldig lykkelige. Jeg synes måten han fridde på var hysterisk morsom. Den tørre humoren har han fått fra sin far, sier Wenche til bladet.

Bryllupet skal etter planen stå i juni, og Foss blir forhåpentligvis hedersgjest.

- Jeg tar bare én dag om gangen. Det som gjelder nå er å leve. Jeg håper jeg lever lenge nok til å oppleve bryllupet. Man vet jo aldri, sier hun tankefullt til Se og Hør.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Her tar Fabian en Jagland