- Håper jeg får immunitet mot dårlige terningkast

Katarina Flatland er kåret til årets best kledde kvinne.

STILSIKKER: - Jeg er blitt tryggere på min egen smak med årene, sier «Årets best kledde kvinne», Katarina Flatland.  Foto: NTB scanpix
STILSIKKER: - Jeg er blitt tryggere på min egen smak med årene, sier «Årets best kledde kvinne», Katarina Flatland. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Under Se og Hørs store kjendisgalla på Chat Noir i Oslo avslørte kjendisstylist Jan Thomas (47) hvem han har kåret til «Årets best kledde kvinne» i 2015.

Katarina Flatland (26) kapret den gjeve tittelen og mottok prisen foran et kjendisspekket publikum mandag kveld.

- Jeg er en av de som har fått dårlige terningkast. Da har jeg tenkt at priser som dette er ganske så fjernt. Men nå har jeg et ønske for denne prisen: At jeg får en immunitet mot lave terningkast i det neste året, sa Flatland spøkefullt fra scenen.

– Det er så mange som er flinke til å kle seg. Jeg hadde aldri trodd jeg skulle vinne, sier den ydmyke programlederen, som har imponert i høstens «Skal vi danse», utdypet hun til Se og Hør.

Jan Thomas er full av skryt om den velkledde blondinen.

(Saken fortsetter under bildet)

ELEGANT: Jan Thomas sammenligner Katarina Flatland med Hollywood-stjernen Gwyneth Paltrow.  Foto: Tor Lindseth/Se og Hør
ELEGANT: Jan Thomas sammenligner Katarina Flatland med Hollywood-stjernen Gwyneth Paltrow. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør Vis mer

– Du er Norges svar på Hollywood-stjernen Gwyneth Paltrow, klassisk, tidsriktig og moderne. Jeg gleder meg alltid til å se deg på rød løper, for jeg vet aldri hva jeg får. I år har du virkelig smelt til med lekne og vågale antrekk, sier Se og Hørs Motepoliti begeistret.

Tidligere på kvelden delte han ut prisen for «Årets best kledde mann» til artist og programleder Atle Pettersen (26). Se reaksjonen hans her!

Hemmelig fotoshoot

Noen uker før Kjendisgallaen møttes Jan Thomas, Katarina og Atle for en hemmelig fotoshoot på Jaren gård i Lier utenfor Drammen.

GÅRDSLIV: Se og Hørs fotograf Espen Solli foreviget Atle Pettersen, Jan Thomas og Katarina Flatland i landlige omgivelser. 

Foto: Per Ervland Foto: Per Ervland/Se og Hør
GÅRDSLIV: Se og Hørs fotograf Espen Solli foreviget Atle Pettersen, Jan Thomas og Katarina Flatland i landlige omgivelser. Foto: Per Ervland Foto: Per Ervland/Se og Hør Vis mer

Da Se og Hør intervjuet trioen der, trakk Jan Thomas spesielt fram Katarina evne til å kle seg gjennomført.

– Du gjør en ting som ikke så mange norske kjendiser kan, og det er å skape helhet fra topp til tå. Mange stiller i et lekkert skjørt eller en kjole, men så har de glemt å ordne håret eller skoene matcher ikke, sa kjendisstylisten.

– Nå må du ikke bli skuffa, men jeg bruker lite tid på hår og sminke. Men jeg går ikke ut uten å være fornøyd. Jeg liker at ikke alt er så strigla. Jeg sminker meg alltid først, så er det hår, og så har jeg alltid planlagt hva jeg skal ha på meg.

- Jeg kaster ikke på meg noe. Og det er kanskje derfor det blir gjennomført. Jeg tar ikke bare på et par sko for at de er gode å gå i. Jeg har lyst til å føle meg vel fra topp til tå, avslørte «Årets best kledde kvinne».

LES MER: Atle Pettersen er «Årets best kledde mann»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer