Tone Damli:

- Håper jeg dukker mer opp på skjermen

Tone Damli legger ikke skjul på at hun hittil har fått lite skjermtid i årets «Kompani Lauritzen».

«KOMPANI LAURITZEN»: Tone Damli fikk beskjed om at hun var «usynlig» da deltakerne skulle få sin første tilbakemelding i militært forhold. Reporter: Bjørn Ekker. Video: Celina Morken Vis mer
Publisert

Tidligere denne måneden var det duket for premiere av den tredje sesongen av TV 2-programmet «Kompani Lauritzen». Nok en gang har et knippe kjendiser begitt seg ut på Dag Otto Lauritzens (65) militærtrening.

Blant dem er artist Tone Damli (33), men seerne har imidlertid ikke fått se stort til «Butterfly»-sangeren hittil i sesongen.

Forrige uke fikk deltakerne sin aller første tilbakemelding i militært forhold, hvor de vurderes på en karakterskala fra «under norm» til «over norm».

Da fikk Damli beskjed av befalet at de så vidt hadde lagt merke til henne, og at hun var på nippet til å være «usynlig».

TÅRER: Tone Damli brøt ut i tårer da hun tenkte på avreise til «Kompani Lauritzen». Video: TV2 Vis mer

- Liker å finne min plass

Når Se og Hør møter Damli deler hun sine tanker om sesongen av «Kompani Lauritzen» så langt.

- Nei, altså, du har jo ikke sett meg så langt. Jeg synes det er veldig kjekt at det endelig er på tv. Da jeg kom hjem var jeg jo proppfull av inntrykk og opplevelser og hadde veldig lyst til å gjenfortelle til familie og venner, men det ble veldig vanskelig. Men endelig kan jeg få se hva jeg har vært med på.

Artisten legger ikke skjul på at hun hittil i sesongen ikke har fått så mye skjermtid.

«KOMPANI LAURITZEN»: Da deltakerne skal ta seg opp Trollstigen etter en tøff dag uten mat og drikke, faller en av deltakerne om. Vis mer

- Jeg synes jo at «Kompani Lauritzen» generelt er veldig gøy og underholdende. Også er det ekstra gøy at jeg har fått lov til å være med selv. Men jeg håper jo at jeg kanskje dukker litt mer opp på skjermen etter hvert, innrømmer hun.

Selv om Damli fikk tilbakemelding fra befalet om at hun nærmest var «usynlig», håper hun likevel at vi får bli bedre kjent med henne. Overfor Se og Hør forteller hun videre at hun rett og slett bare er en person som liker å finne seg til rette først.

- Det handler nok om at jeg er en person som liker å finne meg litt til rette. Jeg er kanskje ikke hun som roper høyest med en gang, selv om kanskje mange skulle tro det. Men jeg liker å finne min plass i gjengen, innrømmer tobarnsmoren.

33-åringen forklarer at hun hjemme i hverdagen tar på seg en lederrolle som mamma, og innrømmer at det derfor var godt å være den som slapp det under innspillingen av «Kompani Lauritzen».

«KOMPANI LAURITZEN»: Da deltakerne skulle gjennom en hinderløype skjedde det en ulykke. Video: TV 2 Vis mer

Pressesjef i TV 2, Jan-Petter Dahl, forteller til Se og Hør at det er flere grunner til at deltakerne får ulike mengder med skjermtid gjennom en sesong.

- Det handler både om hva som skjer i de ulike episodene, hvem som havner på topp og bunn i konkurransene, og hvordan vi forteller de ulike historiene i hver episode. Derfor vil det naturligvis variere hvor mye skjermtid de ulike deltakerne får, sier han.

- Var livredd

Tidligere denne måneden skrev Se og Hør om smitteutbrudd under innspillingen av «Kompani Lauritzen». Flere av deltakerne fortalte om sykdom, og Damli kunne avsløre at det faktisk var hun som dro med seg sykdom inn på kasernen.

- Definitivt. Jeg ble jo livredd dagen før da jeg ble syk. Jeg hadde over 39 i feber i hvert fall og det klødde i halsen, røpet hun.

«KOMPANI LAURITZEN»: Daniel Kvammen ble skuffet da han fikk «litt under norm». Video: TV 2 / Reporter: Celina Morken Vis mer

- Jeg åpnet medisinskapet og fant cosylan, noe antibiotika, Paracet og Ibux. Jeg kastet det nedpå og holdt jo på å gå i bakken, la hun til.

Artisten innrømmet at hun var ordentlig redd for å bli så syk at hun ikke kunne få reise på innspillingen.

- Men jeg reiste og testet negativt på coronatesten, heldigvis. Men jeg var ganske dårlig da jeg kom inn der, det var ikke noe moro i det hele tatt. Og litt hensynsløst også for det var mange andre som skulle bli syke etterpå, fortsatte hun.

STOLT KJÆRESTE: «Kompani Lauritzen»-aktuelle Mayoo Indiran tok med seg kjæresten da han dukket opp på premierefest. Reporter: Thea Hope. Video: Kine Falch Vis mer

LES OGSÅ: Røper nye detaljer om skandalen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer