- Håper jeg blir en leken mamma

Tone Damli vil ikke la seg bremse.

AMBISIØS: Artist Tone Damli Aaberge sier til «mag» at hun ikke vil gi opp karrieren når hun i fremtiden forhåpentligvis blir mamma. Her er den nyforlovede 24-åringen avbildet i forbindelse med lanseringen av samleaplaten «Looking Back» i april.  Foto: NTB scanpix
AMBISIØS: Artist Tone Damli Aaberge sier til «mag» at hun ikke vil gi opp karrieren når hun i fremtiden forhåpentligvis blir mamma. Her er den nyforlovede 24-åringen avbildet i forbindelse med lanseringen av samleaplaten «Looking Back» i april. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den nyforlovede artisten Tone Damli (24), som anser det å bli mor som meningen med livet, vil ikke at morsrollen skal bli noe hinder for karrieren.

- Jeg håper jeg blir en leken mamma, en som ikke lar seg bremse altfor mye. Jeg vil ha med barnet mitt på reise, turné og alt sammen, og jeg vil at det å bli mamma ikke skal bli noe hinder, sier hun i et stort intervju med motebladet «mag».

Skjønnheten har allerede vært «bonusmamma» for forloveden Aksel Hennies (36) 7 år gamle datter i tre år. Artisten lurer på hvordan hennes hektiske timeplan vil la seg kombinere med det å få egne barn.

- Jeg føler litt forskjellig på det annenhver dag. Men alle sier at det ikke er noe å vente med, bare å vente på. Så den dagen det skjer kommer jeg til å være verdens lykkeligste, og jeg gleder meg ekstremt! understreker hun overfor «mag».

En rekke Hollywood-stjerner har allerede vist at det er mulig å kombinere morsrollen med et travelt karriereliv. «Victoria's Secret»-modell Miranda Kerr (29) ammer sønnen Flynn (1) på jobb, mens artist og designer Gwen Stefani (42) tar med familien på moteshow for klesmerket sitt.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Johaug vil følge i J-Los fotspor   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer