VENTER BARN: Guri Solberg og ektemannen David Vogt venter sitt første barn til sommeren. Foto: SCANPIX
VENTER BARN: Guri Solberg og ektemannen David Vogt venter sitt første barn til sommeren. Foto: SCANPIXVis mer

- Håper jeg blir en kul mamma

Men den gravide TV 2-stjernen har nok å gjøre før hun skal føde.

SEHER.NO: Gravide Guri Solberg (32) skal sjonglere med to TV-programmer i uka - selv om hun har en sterkt voksende mage.

- Jeg gleder meg helt utrolig mye. Det er overveldende nok å være gravid, jeg er glad jeg har tid til å forberede meg, sier Solberg til VG.

Det var i starten av februar - på hennes egne bloggsider - at TV 2-programleder avslørte den gledelige nyheten om at hun og musikerektemannen David Vogt venter deres første barn til sommeren.

Tidligere denne måneden hadde 32-åringen premiere på kanalens lørdagssatsing «Det store korslaget», der hun er programleder. Og som om ikke det var nok: I kveld komi-debuterer hun som fast ensemble i den nye humorsatsingen «Torsdag kveld fra Nydalen», side om side med komikerne Else Kåss Furuseth, Morten Ramm, Henrik Thodesen og Odd Magnus Williamson.

- Jeg har ikke termin før i juli, så jeg har fortsatt et stykke igjen å gå når vi kommer til mai – og er ikke bekymret. Men det skal bli spennende å se hvordan det går med to live-sendinger i uken. Direktesendinger er alltid en utladning, veldig intenst og morsomt, og som regel er jeg høy på energi en time etter sending, forteller Guri Solberg, som ser fram til mammapermisjonen.

- Jeg håper jo å bli en sånn kul og avslappet mamma. Men realistisk sett har jeg hvert fall et håp
om at jeg ikke skal være så perfeksjonist i heimen, selv om jeg regner med å bli ganske overveldet, sier hun til VG.

Har du et kjendistips? Tips oss på her eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Guri, for et jobb-bytte!