- Håper jeg aldri vil føle noe slikt igjen

TV-frieren Camilla Bakken tok «Jakten»-valget som et stort nederlag.

BLE LEI SEG: - Man sitter der og håper at navnet ditt skal komme, og jeg så det som et nederlag når det ikke skjedde. Jeg ble veldig lei meg, sier Camilla Bakken, som her er avbildet sammen med programleder Marthe Sveberg Bjørstad, til Seher.no. Foto: TV 2
BLE LEI SEG: - Man sitter der og håper at navnet ditt skal komme, og jeg så det som et nederlag når det ikke skjedde. Jeg ble veldig lei meg, sier Camilla Bakken, som her er avbildet sammen med programleder Marthe Sveberg Bjørstad, til Seher.no. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I mandagens «Jakten på kjærligheten» var det nok en gang klart for valg, og denne gangen skulle alle de fire bøndene ta med seg tre friere hver videre i programmet. For Svein Bøylestads (27) frier Camilla Bakken ble det brått slutt, noe hun tok svært, svært tungt.

- Den følelsen jeg satt med etter valget, det er en følelse jeg håper at jeg aldri vil føle igjen. Man sitter der og håper at navnet ditt skal komme, og jeg så det som et nederlag når det ikke skjedde. Jeg ble veldig lei meg, forteller Fredrikstad-jenta til Seher.no.


Så skuffet ble «Jakten»-frieren, at hun ikke helt husker om hun begynte å gråte eller ikke.

- Jeg husker at jeg klemte jentene, at jeg var skjelven og hadde tårer i øynene. Jeg var i hvert fall på nippet til å begynne å gråte. Men jeg er ikke bitter, de andre jentene var veldig bra jenter, mener hun.

- Hadde du følelser for Svein, Camilla?
 
- Nei, jeg hadde ikke følelser for ham. Han var sjarmerende og alright, men vi hadde lite med tid sammen. Jeg følte at jeg ble veldig tilbakeholden i den settingen, ble kunstig foran kamera, og fikk liksom ikke noen «connection» med ham. Men jeg har ikke et vondt ord å si om Svein.

Årsaken til at Camilla tok avgjørelsen om å sende henne hjem såpass tungt, handlet nemlig ikke om «Jakten»-bonden i seg selv, mener hun.

- Jeg ble så glad i jentene og selve opplevelsen. Dessuten tok jeg det som et nederlag å være den første som ryker fra gårdsoppholdet hos Svein, erkjenner «Jakten»-frieren til Seher.no.

I mandagens «Jakten på kjærligheten» valgte Linda Bjørnes å sende hjem Gisle André Berdal, mens Roar Husetuft sendte hjem Siw Tanita Nygård. Mats Erik Asphaug måtte reise hjem fra Bente Fremo-leiren.

«Jakten på kjærligheten» ser du på TV 2 mandager klokka 20.00. Få full oversikt i Seher.nos TV-guide. 

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Her bryter TV 2 sin egen regel  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer