Håper ikke sønnen faller for Taylor Swift

Michael J. Fox har ikke sansen for måten sangfuglen bygger opp karrieren sin på.

MED FAMILIEN: Michael J Fox kom med kona Tracy Pollan og sønnen Sam på Golden Globe utdelingen sist helg. Foto: FameFlynet
MED FAMILIEN: Michael J Fox kom med kona Tracy Pollan og sønnen Sam på Golden Globe utdelingen sist helg. Foto: FameFlynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Country-stjernen Taylor Swift (22) har byttet kjærester like ofte som andre handler dagligvarer den siste tiden. Sistemann ut i rekken var «One Direction»-stjernen Harry Styles (18).

Under Golden Globes Awards forrige helg spøkte vertinnen og komiker Tina Fey (42) om at Swift måtte love å holde seg langt unna Michael J. Fox (51) sønn Sam (23). Sam var nemlig kveldens «Mr. Golden Globe» og overrakte priser til vinnerne. Og «Tilbake til framtiden»-stjernen var helt enig med Fey i advarselen, skriver Contactmusic.com.

I et intervju med Vulture.com noen dager senere hadde Fox følgende å si om jenta med det trøblete kjærlighetslivet.

- Jeg er ikke helt oppdatert på dette, men Taylor Swift er hun som skriver sanger om alle hun har vært sammen med, ikke sant? Litt av en måte å bygge opp karrieren sin på.

Fox sa videre at han ikke ville visst hvem Swift var hvis hun dukket opp arm i arm med sønnen, men når det hadde blitt slutt mellom dem og han hørte hennes nyeste låt på radioen tror han at han ville lagt to og to sammen.

- Hvis sangen het "Sam, din drittsekk", så hadde jeg skjønt det.LES OGSÅ: - Man kan se brystimplantatene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer