GIFTEKLAR?: Komiker Sigrid Bonde Tusvik sier til Se og Hør at hun har svært lyst til å gifte seg med kjæresten Martin Jøndahl en gang i fremtiden. De to møttes gjennom NRK-programmet «Sigrid søker kjæreste» i 2010, og har holdt sammen siden. Her Foto: Stella Pictures
GIFTEKLAR?: Komiker Sigrid Bonde Tusvik sier til Se og Hør at hun har svært lyst til å gifte seg med kjæresten Martin Jøndahl en gang i fremtiden. De to møttes gjennom NRK-programmet «Sigrid søker kjæreste» i 2010, og har holdt sammen siden. Her Foto: Stella Pictures Vis mer

- Håper han vil gifte seg med meg

Komiker Sigrid Bonde Tusvik har seriøse planer for fremtiden.

Publisert
SEHER.NO: I fjor lette den norske komikeren Sigrid Bonde Tusvik (30) etter kjærligheten i NRK-programmet «Sigrid søker kjæreste», til TV-seernes store forlystelse.

Og nå kan kanskje TV-titterne se frem til «Sigrid søker bryllup» også? Da stjernen koste seg på utdelingen av Komiprisen, sammen med kjæresten Martin Jøndahl (30), innrømmet hun i hvert fall at giftermål muligens inngår i fremtidsplanene.

- Jeg håper jo han vil gifte seg med meg en dag da, sier hun til Se og Hør Weekend, og ser bort på kjæresten og «NRK-fangsten» sin.

Den søte blondinen, som er aktuell med en mindre rolle i «Hjelp, vi er i filmbransjen», utelukker heller ikke at enda mer seriøse forpliktelser kan bli aktuelt - bare ikke helt ennå!

- Jeg håper jo på barn en dag, men er jeg ikke for ung? «Unge mødre» burde hevet aldersgrensen, sier 30-åringen spøkefullt.

Komikeren er imidlertid nå aktuell med et nytt kjærlighetsshow, «Sigrids lille selskap», der hun skal hjelpe tre personer med å finne lykken. Dermed må det nesten bli NRK som bestemmer når hun kan få tid til bryllup og det som hører med...

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Endelig fikk jeg skjelt ham ut!  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer