- Håper han spanderer kake på meg

Ingeborg Heldal fyller 40 på den røde løperen i Cannes og er ikke i tvil om hva hun ønsker seg i gave. På Seoghør.no får du eksklusive videoer fra Cannes med Heldal.

FYLLER ÅR: Filmfestivalen begynner samme dag som Heldal fyller 40. Hun håper skuespillerkjekkasen Rob Lowe spanderer kaffe og kake på henne på fødselsdagen. Foto: Stella Pictures
FYLLER ÅR: Filmfestivalen begynner samme dag som Heldal fyller 40. Hun håper skuespillerkjekkasen Rob Lowe spanderer kaffe og kake på henne på fødselsdagen. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Onsdag snurres årets filmfestival i Cannes i gang, og på plass i den franske kystbyen er Viasat Films ekspert Ingeborg Heldal (39). Hun fyller 40 år samme dag som festivalen begynner.

- Det blir på en måte litt rart, siden jeg ikke får være sammen med familien slik som jeg pleier. Men jeg må jo fokusere på at jeg får feire bursdagen min i verdens mest glamorøse by. Herregud, så heldig! Målet mitt er å bli påspandert kaffe og marsipankake av Rob Lowe, sier hun humoristisk til Seoghør.no.

Heldal og Viasat Film vil komme med eksklusive reportasjer i løpet av filmfestivalen, som du kan se på Seoghør.no.

Filmeksperten tror det vil ta helt av når Emma Watson viser seg på den røde løperen.

- Sofia Coppolas nyeste film «The Bling Ring» vises i Cannes i år, og her spilles hovedrollen av Emma Watson. Hun ser bestandig fantastisk ut, og jeg spår at hun kommer til å få fotografene til å gå bananas. Ellers vil nok også jurymedlem Nicole Kidman få blitzlampene til å gå varme.

Selv har Heldal alle antrekkene for festivalen klare.

- Så klart! Jeg har praktisk talt tømt min favorittbutikk, Manillusion på Løkka, for kjoler. Tipper jeg må betale overvekt på flyet.

Den populære programlederen og filmeksperten gleder seg veldig til å få oppleve festivalen på nært hold.
 
- Jeg gleder meg enormt. Det er verdens mest glamorøse festival. Jeg gleder meg blant annet til å se nyinnspillingen av «The Great Gatsby» med Leonardo DiCaprio og Nicolas Winding Refns «Only God Forgives» med Ryan Gosling.

- Jeg ser også frem til å rusle langs strandpromenaden Croisetten, og se på alle rikingene og luksusyatchene og selvsagt nippe til champagne på en fest eller to. Hvor forhåpentligvis Ryan Gosling står og henger i baren et par meter bortenfor meg, sier hun til Seoghør.no.

LES OGSÅ: Hun skal lede Se og Hørs MGP-sendinger
 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer