Hilary Duff om Putin:

- Håper han har et elendig liv

Skuespilleren Hilary Duff går hardt ut mot Vladimir Putin.

HARDT UT: Hilary Duff legger ikke skjul på hva hun tenker om Russlands president. Foto: Skjermdump fra Instagram
HARDT UT: Hilary Duff legger ikke skjul på hva hun tenker om Russlands president. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert

Hele verden har i snart en måned vendt blikket mot Ukraina, etter at Russland, på ordre fra president Vladimir Putin (69), invaderte landet. De siste ukene har mange samtidig gått beinhardt ut mot Putin.

Denne gangen er det skuespilleren Hilary Duff (34) som har fått nok av den russiske presidenten.

STOLT OG TRIST: Superstjernene Ashton Kutcher og Mila Kunis er stolte av Ukraina, tar oppgjør med Russland og donerer enorme summer i forbindelse med krigen. Vis mer

- Det er uutholdelig

Fredag bestemte 34-åringen seg for å dele sine tanker om den pågående krigen. Det gjorde hun i et innlegg på Instagram hvor hun langer ut mot Putin.

«GRÅDIG. F-king Putin. Jeg håper hans eksistens er så ENSOM og TORTUERT og TOM», skriver Duff, hvor hun også har delt bilder av personer som gråter i det krigsherjede landet.

Skuespilleren legger ikke skjul på at hun synes det er forferdelig å se hva som skjer i landet. Videre i innlegget skriver hun blant annet:

«Penger gjør ikke folk lykkelige. Det kan gjøre livet ditt lettere, men mitt eneste håp er ved Guds nåde at livet hans er elendig. Å se på nyhetene er uutholdelig. Jeg kan ikke forestille meg dag etter dag av denne virkeligheten ... Frykt. Tap. Å miste alt du elsker og har jobbet hardt for.

I innlegget følger hun opp med at hun synes det er helt utenkelig at så mange mennesker må skille seg fra familien eller se dem dø - samtidig som det er liten sikkerhet og mat rundt dem.

FINGEREN: Mandagens BAFTA-utdeling, der blant annet Renate Reinsvee var nominert, har fått flere til å reagere. Grunnen var at kveldens vert, Rebel Wilson, kom med et sleivspark til Russlands president Vladidmir Putin. VIDEO: Bafta. Reporter: Jonas Gard Steen Andersen Vis mer

- Jeg bare gråter

Da krigen startet advarte blant annet Flyktninghjelpen at ukrainske flyktninger, særlig kvinner, risikerer å bli ofre for vold, overgrep og menneskehandel.

For akkurat det har også den tidligere Disney-stjernen blitt gjort oppmerksom på.

«Jeg hører nå at menneskehandel er et problem for kvinner og barn som rømmer landet. Jeg bare gråter når jeg tenker på dette. Man rømmer fra det ene helvetet til det andre», skriver hun i innlegget.

«Hvorfor og hvordan kan verden være slik? Hvordan kan mennesker gjøre disse tingene mot hverandre?», spør hun.

LEKKET: Russlands president Vladimir Putin har lenge forsøkt å holde barna utenfor offentligheten. Nå er gamle bilder publisert på internett. Foto: AFP, Scanpix, Sergei Pugasjev Vis mer

34-åringen forteller at hun føler seg hjelpesløs og sint på grunn av alt som skjer. Hun legger til at hun er trist for befolkningen i Russland, og kan ikke forestille seg at de vil være med i den pågående krigen.

LES OGSÅ: Elizabeth (14) ble voldtatt og torturert

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer