Hilary Duff om Putin:

- Håper han har et elendig liv

Skuespilleren Hilary Duff går hardt ut mot Vladimir Putin.

HARDT UT: Hilary Duff legger ikke skjul på hva hun tenker om Russlands president. Foto: Skjermdump fra Instagram
HARDT UT: Hilary Duff legger ikke skjul på hva hun tenker om Russlands president. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert

Hele verden har i snart en måned vendt blikket mot Ukraina, etter at Russland, på ordre fra president Vladimir Putin (69), invaderte landet. De siste ukene har mange samtidig gått beinhardt ut mot Putin.

Denne gangen er det skuespilleren Hilary Duff (34) som har fått nok av den russiske presidenten.

- Det er uutholdelig

Fredag bestemte 34-åringen seg for å dele sine tanker om den pågående krigen. Det gjorde hun i et innlegg på Instagram hvor hun langer ut mot Putin.

«GRÅDIG. F-king Putin. Jeg håper hans eksistens er så ENSOM og TORTUERT og TOM», skriver Duff, hvor hun også har delt bilder av personer som gråter i det krigsherjede landet.

Skuespilleren legger ikke skjul på at hun synes det er forferdelig å se hva som skjer i landet. Videre i innlegget skriver hun blant annet:

«Penger gjør ikke folk lykkelige. Det kan gjøre livet ditt lettere, men mitt eneste håp er ved Guds nåde at livet hans er elendig. Å se på nyhetene er uutholdelig. Jeg kan ikke forestille meg dag etter dag av denne virkeligheten ... Frykt. Tap. Å miste alt du elsker og har jobbet hardt for.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer