Nicolai Cleve Broch om kona:

- Håper forholdet vårt varer livet ut

Snakker ut om hvordan hans nye rolle fikk ham til å reflektere over familielivet.

ÅPNER OPP: Skuespiller Nicolai Cleve Broch snakker ut om forholdet til kona Heidi Gjermundsen Broch og den nye rollen som familiefaren Einar i den aktuelle spillefilmen «Harajuku». Foto: Tore Skaar/ Se og Hør
ÅPNER OPP: Skuespiller Nicolai Cleve Broch snakker ut om forholdet til kona Heidi Gjermundsen Broch og den nye rollen som familiefaren Einar i den aktuelle spillefilmen «Harajuku». Foto: Tore Skaar/ Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skuespiller Nicolai Cleve Broch (43) har vært en travel mann siden han slo gjennom som skuespiller i 2003 med spillefilmen «Buddy».

Siden den gang har han vært aktuell med blant annet den suksessrike TV 2-serien «Frikjent», og filmer som «Max Manus» og «Gåten Ragnarok». For tiden er han å se på TV-skjermen i TV 2s krimserie «Kielergata» som Kripos-etterforsker, og på kino i filmdramaet «Harajuku».

I et ferskt intervju med VG Helg forteller 43-åringen om utfordringer med å spille rollen som familiefaren Einar i spillefilmen. Einar kommer nemlig i en situasjon der han må gjenoppta kontakten med sin 16 år gamle datter som han for flere år siden valgte bort.

Rev manuset i to

Manuset til spillefilmen rev skuespilleren i to første gang han fikk det. Nicolai har selv de to sønnene Jacob og Jørgen sammen med kona Heidi Gjermundsen Broch (43), og forteller at han valgte å bruke farsinstinktet sitt for å forme filmrollen.

43-åringen forteller videre til avisen at det var vanskelig å forstå hvorfor noen velger bort barna sine, og at å sette seg inn i rollen som Einar gjorde noe med ham.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.