Tone Damli:

- Håper folk ser at dette er fake

Tone Damli ut mot falsk reklame.

MISBRUKT: Tone Damli har blitt misbrukt i rekame på sosiale medier. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
MISBRUKT: Tone Damli har blitt misbrukt i rekame på sosiale medier. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det dukker stadig opp reklamer rundt om i sosiale medier med bilder av ulike kjendiser. Mange av disse er reklamer hvor kjendisene faktisk er ansikt utad for et produkt, men det er også flere tilfeller hvor bildene deres er blitt brukt uten samtykke.

«Kompani Lauritzen»-aktuelle Tone Damli (33) er en av de som nå opplever å bli misbrukt i en reklame. Det deler hun selv på Instagram.

Damli har tatt en skjermdump av en reklame hvor det er brukt et bilde av henne hvor det renner en tåre nedover kinnet hennes. I teksten har de skrevet at hun ikke vil vise seg offentlig lengre og at hun av avslører den virkelige årsaken.

Foto: Skjermdump Instagram
Foto: Skjermdump Instagram Vis mer

Det skal vise seg å ikke stemme. Over skjermdumpen raser nemlig 33-åringen mot reklamer som denne.

«Får mange meldinger om dette for tida. Dette er SELVFØLGELIG bare bullshit. Irriterende greier og håper folk ser at dette er fake. Dumt at slikt får lov til å florere».

TÅRER: Tone Damli bryter ut i tårer når hun tenker på avreise til «Kompani Lauritzen». Video: TV2 Vis mer

Se og Hør har vært i kontakt med Damlis manager, David Eriksen (54), som opplyser om at hun ikke har noen kommentar til det, men at de er på saken.

- Vi jobber hardt for å få det ned. Det er umulig å vite hvem som er avsender, men det viktigste for Tone er å formidle til sine følgere at dette er svindel.

LES OGSÅ: John Arne Riise og Tone Damli: - Hva var greia?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer