Cheryl Cole og Liam Payne:

- Håper ferien vil redde forholdet

Planlegger romantisk overraskelsestur.

GJØR ALT HAN KAN: Liam Payne ønsker å redde forholdet med ti år eldre Cheryl Cole. Foto: NTB scanpix
GJØR ALT HAN KAN: Liam Payne ønsker å redde forholdet med ti år eldre Cheryl Cole. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Nylig fortalte tidligere «One Direction»-stjerne Liam Payne (24) at det er trøbbel i forholdet med artist Cheryl Cole (34).

Det sa han i et lengre intervju med Evening Standard.

- Vi har våre problemer. Jeg kommer ikke til å sitte her og hevde at alt er bra, fordi man går selvsagt gjennom forskjellige ting, og det er slik det er i forhold. Men vi går gjennom det sammen som familie, og det er det viktigste for meg, delte han.

Nå hevder kilder overfor Daily Mail at 24-åringen planlegger en helt spesiell kjæresteferie i håp om å redde forholdet med den ti år eldre sangeren.

- De har hatt alvorlige problemer i forholdet i flere uker, og nå håper Liam at en ferie med kjæresten og sønnen deres Bear vil gjøre godt, sier en kilde og legger til:

- Han har holdt feriedestinasjonen hemmelig. Men én ting er sikkert: han skal skjemme bort Cheryl i to uker.

- Holdt på å bli slutt

Det var i slutten av februar at flere medier, deriblant The Sun, hevdet at paret har hatt flere «krisesamtaler» om forholdet sitt, og at problemene i hovedsak skal ha vært Liams travle tidsskjema.

Samme uken dukket duoen opp sammen under prisutdelingen Brit Awards, og selv om de smilte og klemte på den røde løperen, var verken pressen eller fans overbevist om at alt var rosenrødt mellom dem.

- Det morsomme er at uken før skulle vi gifte oss, og uken etter holdt det på å bli slutt. Greia er at jeg tror vi er et sted i midten, sa han senere til Evening Standard.

Saken fortsetter nedenfor.

FØRSTE MØTE: Første gang One Directions Liam Payne var på audition til «X-Factor», møtte han Cheryl Ann Fernandez-Versini, den gang Cheryl Cole. Han var 14 år. Hun var 24 år og gift. Nå venter de barn sammen. Video: ITV / Reuters Vis mer Vis mer

Han forklarte videre at dette er en naturlig del av alle kjærlighetsforhold.

- Denne delen av forholdet vårt kom til å skje før eller siden. Fortell meg gjerne om et forhold i denne verden som ikke går gjennom slike perioder. Det handler om man klarer å komme seg gjennom det eller ikke, sa han.

Saken fortsetter nedenfor.

⭐️🙌🏼🙏🏼

Et innlegg delt av Liam Payne (@liampayne)

Bryllupsrykter

Liam Payne og Cheryl Cole møttes for første gang da han var 14 år gammel, da han var på audition til «X-Factor», der Cheryl var en av dommerne.

I mars i fjor kunne det britiske stjerneparet ønske sønnen Bear Grey (1) velkommen til verden.

I fjor sommer spekulerte flere britiske medier om at det snart kom til å bli bryllup for de to stjernene, men dette har Liam selv avvist.

- Jeg ser på ekteskap som en religiøs greie, og jeg er egentlig ikke en religiøs person. Så det ligger ikke i kortene for meg akkurat nå, sa han, ifølge OK! Magazine.

- Vi har et barn sammen. Vår kjærlighet til hverandre kan ikke bli mer seriøs, så det er som det er, tenker jeg, sa han videre.

Da duoen bekreftet at de er et par i februar 2016, kom nyheten kort tid etter at Cheryl og eksmannen Jean-Bernard Fernandez-Versini hadde tatt ut separasjon. 34-åringen har også tidligere vært gift med fotballspiller Ashley Cole.

​LES OGSÅ: Møtte ektemannen på Instagram

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer