Roy-Arne ble dumpet av Linni – støttes av datteren

- Håper du får en kjæreste, pappa

Isabell synes faren fortjener en god kjæreste, etter at han støttet henne i en tøff tid.

FÅR ROS: - Jeg er heldig som har en godhjertet pappa. Hun som får ham som kjæreste er heldig, sier Isabell om pappa Roy-Arne. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
FÅR ROS: - Jeg er heldig som har en godhjertet pappa. Hun som får ham som kjæreste er heldig, sier Isabell om pappa Roy-Arne. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Publisert

- Linni er en fantastisk jente som jeg gjerne skulle ha blitt bedre kjent med, sier Roy-Arne Tollefsen (40).

Han kom halvveis i serien «Linni søker drømmeprinsen» på TVNorge. Her kjemper ti menn om å vinne kjærligheten til Linni Meister (36), men etter fem av ti episoder var eventyret over for Roy-Arne.

En fleip

- Linni er en familiekjær person. Hun er en offentlig person, men klarer å bruke mye tid med sønnen Dennis. Det har jeg stor respekt for, og det er virkelig synd at vi ikke ble bedre kjent, sier Roy-Arne.

Mannen fra Kongsberg ble meldt på av ekskjæresten sin, uten at han selv visste om det.

- Jeg tok det nesten som en fleip da produksjonsselskapet ringte, for jeg hadde aldri meldt meg på. Til det er jeg altfor beskjeden.

Linni har vært singel i to år, og er klar for å finne kjærligheten igjen. Det skal gjøres på TV – med Jan Thomas (55) som programleder.

- Jeg forstår godt at Linni prøver å finne lykken på samme måte. Jeg håper virkelig hun lykkes, sier Roy-Arne som har vært singel en god stund.

Han jobber som lager- og logistikkansvarlig. Roy-Arne er aktiv på fritiden med både ski og sykling, men som den familiemannen han er så er det alltid hans to døtre som kommer først.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer