STORE PLANER: Nick Cannon og kona Mariah Carrey ønsker at barna deres unngår berømmelse og heller blir forskere eller kirurger når de vokser opp.  Foto: All Over Press
STORE PLANER: Nick Cannon og kona Mariah Carrey ønsker at barna deres unngår berømmelse og heller blir forskere eller kirurger når de vokser opp. Foto: All Over Press Vis mer

- Håper de blir forskere

Mariah Carey og ektemannen Nick Cannon har store håp for sine to små.

Publisert
SEHER.NO: For fire måneder siden ble popstjernen Mariah Carey (41) og skuespilleren Nick Cannon (30) foreldre til tvillingene Monroe og Maroccan. Nå innrømmer den stolte faren at han absolutt ikke ønsker at barna blir kjendiser når de vokser opp.

- Jeg vil at de skal strekke seg etter noe bedre enn underholdning, sier Cannon til magasinet People.

Nick avslører at han har noen karrierevalg i tankene for de to små.

- Jeg håper de kunne bli lærere, professorer eller hjertekirurger. Hvis en av dem blir forsker, hadde det vært fantastisk.

Mariah Carey har solgt millioner av CD-er over hele verden, og har levd med stjernestatus i over 20 år. Cannon er en kjent skuespiller og er for tiden programleder for talentshowet «America’s Got Talent». Begge trives svært godt i rampelyset, og vil ikke endre karriere. 

- Konen min og jeg er like fokuserte på det vi gjør, så vi er perfekte sammen. Jeg elsker karrieren min og jeg elsker å jobbe med underholdning, så det føles nesten aldri som en jobb.
 

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Det var en veldig vanskelig tid  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer