Liam Payn og Cheryl Cole:

- Håper Cheryl vil bli gravid snart

Selv med en travel hverdag som musikere, legger ikke det noen stopper for babydrømmen.

RYKTER: En kilde hevder at Liam Payne og Cheryl Cole planlegger barn nummer to. Foto: NTB Scanpix
RYKTER: En kilde hevder at Liam Payne og Cheryl Cole planlegger barn nummer to. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Tidligere i år, kun et knapt år etter at det ble kjent at «One Direction»-stjernen Liam Payn (23) og artist Cheryl Cole (34) hadde blitt et par, kom den gledelige nyheten om at de hadde blitt foreldre for første gang.

Den lille gutten som ble født i mars fikk etter hvert navnet Bear, og foreldrene kunne ikke gjøre annet enn å dele nyheten til fansen over sosiale medier.

- Onsdag den 22. mars ble Liam og jeg foreldre til en fantastisk vakker, sunn gutt som veier 3,1 kilo og ser ut som en drøm, skrev Cheryl den gangen.

Nå svirrer imidlertid ryktene om at det travle paret ønsker seg et barn til.

I et intervju med Now Magazine kunne en kilde fortelle at paret gjør alt de kan for å få babydrømmen i oppfyllelse.

Ifølge kilden har Liam den siste tiden vært svært travel med å promotere musikken sin, samtidig som han holder på å skrive musikk. Men den travle hverdagen setter ingen stopper for babydrømmen.

Planlegger romantisk ferie

- Når han har tid til overs flyr han hjem til Cheryl og Bear – og selvfølgelig prøver å få barn nummer to, fortalte kilden.

Mens Liam har vært opptatt med promoteringen av sitt nye album, har Cheryl på sin side allerede begynt å jobbe kun måneder etter fødselen.

Ifølge kilden til magasinet planlegger det vordende paret nå en ferie for litt kvalitetstid.

- I forbindelse med Liams 24 årsdag 29. august planlegger de en romantisk familieferie hvor de håper Cheryl vil bli gravid, uttalte kilden.

- Drømmedama

Det var under en audition til programmet X-factor i 2008 paret møttes for første gang. Da var Liam kun 14 år gammel og var på audition til det nye talentshowet hvor Cheryl var dommer.

- Hun har vært drømmedama mi siden jeg var mye yngre. Hun er en fantastisk person og det er helt utrolig å ha en som kan relatere seg til så mye, en som har tatt større steg enn meg. Solokarrieren hennes var utrolig. Hun har vært i bransjen i 14 år nå. Hun støtter meg fullstendig, har han sagt om Cheryl til Rollacoaster Magazine, ifølge US Weekly.

Selv om duoen har kjent hverandre i en årrekke, var det først i fjor forholdet utviklet seg.

Romansen oppsto kort tid etter at Cheryl skilte seg fra ektemannen, Jean-Bernard Fernandez-Versini.

FØRSTE MØTE: Første gang One Directions Liam Payne var på audition til «X-Factor», møtte han Cheryl Ann Fernandez-Versini, den gang Cheryl Cole. Han var 14 år. Hun var 24 år og gift. Nå venter de barn sammen. Video: ITV / Reuters Vis mer

«Girls Aloud»-skjønnheten skal ifølge nettavisen Express ha flyttet fra Jean-Bernard, som hun var gift med i 18 måneder, flere måneder før bruddet, men de skal ha klart å beholde et nært vennskap.

- Cheryl innså at hun hadde giftet seg for fort etter en stormende forelskelse. Over tid ble det tydelig for dem at de er svært forskjellige, har en kilde fortalt.

Eksparet giftet seg i all hemmelighet juli i 2014. Bryllupet fant sted på stranden Macaroni på øya Mustique i Karibien foran kun fire vitner.

Hun har også tidligere vært gift med den britiske fotballstjernen Ashley Cole (35) fra 2006 til 2010.

«One Direction»-stjernen har på sin side vært sammen med Danielle Peazer og hadde en kort flørt med artist Leona Lewis (30).

LES OGSÅ: Jeremy Meeks: Dro på romantisk ferie etter utroskapsskandalen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer