KJEMPER SEG IMELLOM: I "X factor" har hver dommer ansvar for sin kategori. Fredag toppet det seg da Mira Craig og jan Fredrik karlsen gikk i "tottene" på hverandre. Foto: Stella Pictures
KJEMPER SEG IMELLOM: I "X factor" har hver dommer ansvar for sin kategori. Fredag toppet det seg da Mira Craig og jan Fredrik karlsen gikk i "tottene" på hverandre. Foto: Stella PicturesVis mer

- Håper bare han er troverdig

"X Factor"-deltagere kritiske til Jan Fredrik Karlsen.

Se videointervjuet med "The Johnsen Sisters" nederst i saken!

SEHER.NO: To grupper har gått hodestups ut av finalerundene av TV 2s nye storsatsing, "X factor". I den første live-sendingen var det "Reaching Horizons" som måtte takke for seg, mens "No Name - No Fame" røk ut i det tredje finaleprogrammet. Dermed har dommer Mira Craig bare to innslag å lede fram mot den neste sendingen førstkommende fredag.

I dommerpanelet er meningene mange, og under sendingen fredag ble det ampert da Jan Fredrik Karlsen uttalte seg kritisk til alle de tre gruppene. Dermed var krangelen mellom ham og Mira Craig i full gang.

Jentene i "The Johnsen Sisters", Julie (25) og Lisa Tverrå Johnsen (21) legger ikke skjul på at de stiller seg litt uforstående til det Jan Fredrik har liret av seg den siste tiden.

- Jeg synes det er noe drit selvfølgelig. Vi har jo lyst til at gruppene skal komme kjempelangt, vi er jo en gruppe selv, sier Lisa til Seher.no.

Mosjøen-jenta får støtte av søsteren, som tror det kan ende i problemer dersom en gruppe skulle ende opp som vinner av "X factor" 2009.

- Det som er det nye med "X factor" i forhold til for eksempel "Idol", er jo at nå er det grupper som også er med. Det kan tenkes at Jan Fredrik skal være manager for vinneren, og da kan det jo være en fordel at han har et ok forhold til alle kategorier, mener Julie.

- Det er ikke han som bestemmer hvem som vinner. Plutselig er det en gruppe som stikker av med seieren, og som skal forholde seg til han som manager. Da er det jo greit at man ikke har følt hele veien at han er ute etter at gruppene skal ut. For det blir faktisk diskutert.

"The Johnsen Sisters" var også blant dem som ble omtalt i kritiske ordelag av den erfarne "X Factor"-dommeren. Og de to sangtalentene innrømmer at de sitter med en følelse at dette var mer et spill fra Jan Fredriks side.

- Jeg håper at han er ærlig, at han er troverdig. Jeg regner med at han er såpass proff at han faktisk mener det han sier, og da er det faktisk ok. Men akkurat i dag følte jeg at det ikke var helt sånn, forteller Julie.

- Hadde han på forhånd bestemt seg for hva han skulle si?

-  Jeg er litt enig med Mira i hvert fall. Jeg skjønner hva hun mener der, sier Lisa Tverrå Johnsen til Seher.no.

Seher.no har forsøkt å få tak i Jan Fredrik Karlsen for en kommentar på saken, men har ikke lyktes.

"X Factor" ser du på TV 2 fredager klokka 20.00.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - Jeg har det tyngre enn deg, Jan Fredrik

Se videointervjuet med "The Johnsen Sisters" her:

[obj:media:8142]