- Håper at TV 2 ikke fokuserer på dette

«Jakten»-bonden Bente Fremo ikler seg bikinien og hopper i vannet med TV-frierne.

IKKE STRESSA: - Nei, jeg var ikke stresset for det, sier «Jakten»-bonden på spørsmål om hvordan det var å bli filmet mens hun hadde på seg bikini. Foto: TV 2
IKKE STRESSA: - Nei, jeg var ikke stresset for det, sier «Jakten»-bonden på spørsmål om hvordan det var å bli filmet mens hun hadde på seg bikini. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Mandag er det klart for nok en episode av TV 2-programmet «Jakten på kjærligheten», og denne gangen får bøndene besøk av sine fire utvalgte friere på sine gårder. 

For Bente Fremos del ender den første kvelden i badestampen. Der satt hun fra cirka 19 til 23 sammen med frierne Eskil, Robert, Mats-Erik og Ragnar.

- Jeg håper de syntes at de fikk en fin velkomst. De var sikkert stressa og spente før de kom, og da er jo dette en avslappende greie, sier Bente til Seher.no.

26-åringen fra Buvika hadde ingen problemer med å vise seg i bikini foran TV-kameraene.

- Jeg tenkte bare at dette var spennende, jeg. Vi lever her og nå, så det har jeg ikke tenkt på i det hele tatt. Men nå har ikke jeg sett episoden da, så jeg håper de ikke velger å fokusere på det.

- Var du litt stressa for å vise deg i bikini på TV, eller?

- Nei, jeg var ikke stresset for det, mener hun.

Til Seher.no legger «Jakten»-bonden ikke skjul på at hun gledet seg til å få besøk av de fire beilerne, som hver hadde fått cirka 17 minutter sammen med henne fra før av.

- Det var kjempeartig, og jeg så veldig frem til å bli bedre kjent med dem. Jeg var spent og nervøs, jeg hadde jo ikke sett dem på noen dager.

- Vokste det fram noen følelser på gården, Bente?

- He he, kanskje det, sier hun hemmelighetsfull.

- Er du forelsket?

- Kanskje det, sier Bente Fremo til Seher.no - like hemmelighetsfullt.

«Jakten på kjærligheten» ser du på TV 2 mandager klokka 20.00. Få full oversikt i Seher.nos TV-guide. 

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg har følelser for to av TV-frierne  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer