GRAVID: Mira Craig er gravid i femte måned. Nå kan hun endelig snakke om det.  Foto: Anders Myhren/Seher.no
GRAVID: Mira Craig er gravid i femte måned. Nå kan hun endelig snakke om det. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer

- Håper at jeg ikke blir for snill

Gravide Mira Craig har allerede gjort seg opp mange tanker om morsrollen.

Publisert
SEHER.NO: Tirsdag kom nyheten om at den norske artisten Mira Craig (28) har funnet kjærligheten med Numa Norderhaug (27) og at hun nå er gravid - og fem måneder på vei. Fram til nå har den lykkelige 28-åringen holdt nyheten hemmelig, skriver Her og Nå tirsdag.

Nå kan hun derimot snakke åpent ut om den kommende fødselen. Og til Seher.no erkjenner hun at hun gleder seg veldig til det som skal skje om ikke alt for lenge.

- Ja, jeg gleder meg! Og det er så deilig endelig å kunne snakke om det, sier hun til Seher.no.
 
Miras romanse med Numa Norderhaug startet i mars i fjor. De to har vært kjærester siden sommeren, og har nå også flyttet sammen. Til Seher.no innrømmer Mira at hun, selv om hun gleder seg, også er litt redd for det som venter.

- Det blir selvfølgelig veldig spennende. Og litt skummelt. Jeg har sett TV-opptak av fødsler, og akkurat det er ikke noe jeg jubler for at jeg skal igjennom. Det ser brutalt ut, sier Mira, som venter en liten gutt.
 
- Hva slags type mamma blir du?
 
- Jeg tror jeg blir snill, men det må du nesten spørre meg om når babyen vokser opp og blir eldre. Vi får se, men jeg håper at jeg ikke blir for snill. Det er umulig å si, jeg aner ikke. Men jeg er som sagt nervøs for at jeg skal bli en for snill mamma, og gå med på alt hva babyen vil. Jeg tror det er viktig å være balansert.

Den norske musikeren, som i fjor røk ut av «Sistesjansen» i Melodi Grand Prix, og som i det siste har jobbet med nytt album, håper ikke at hun får et «sutrete» barn.

- Jeg vil ikke ha en liten «sutre-kid», hvis han faller og slår seg skal jeg juble og få det til å virke som at dette er noe morsomt og lite farlig, fastslår Mira Craig overfor Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Venter barn med hemmelig kjæreste  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer