EN «SKEIV» DANS: - Det er jo rett og slett litt Village People-inspirert, dette. LA Police, med litt for åpen skjorte og litt for fansy bart, litt for mørke briller og litt for trang rumpe. Så får man nesten dømme selv hva man synes om det, sier Å Foto: SCANPIX
EN «SKEIV» DANS: - Det er jo rett og slett litt Village People-inspirert, dette. LA Police, med litt for åpen skjorte og litt for fansy bart, litt for mørke briller og litt for trang rumpe. Så får man nesten dømme selv hva man synes om det, sier Å Foto: SCANPIX Vis mer

- Håper at jeg blir et homse-ikon

Og «Skal vi danse»-stjernen tviler ikke på at folk tar ham for å være «skeiv»... Se video!

Publisert
Se video med Åsleik Engmark og Nadya Khamitskaya nederst i saken!

SEHER.NO: I lørdagens «Skal vi danse» ble tiden skrudd tilbake, tilbake til tenårene. Og nok en gang beviste komiker Åsleik Engmark (44) og hans dansepartner Nadya Khamitskaya at danseferdighetene er inntakt. Således ble paret også belønnet med solide 32 poeng av dommerne.

Men det var også en helt annen ting publikum og TV-seere la merke til da Åsleik og Nadya entret parketten under lørdagens sending. Til Village People-låta «Y.M.C.A» danset nemlig den norske komikeren i en svært tettsittende og utringet politiuniform, som kanskje - i likhet med sangen han danset til - så ut til å symbolisere mer enn bare en enkelt dans.

- Det er jo rett og slett litt Village People-inspirert, dette. LA Police, med litt for åpen skjorte og litt for fansy bart, litt for mørke briller og litt for trang rumpe. Så får man nesten dømme selv hva man synes om det, men jeg synes jo det er kjempeflott, sier Åsleik Engmark til Seher.no bare minutter etter at han på småsvett vis forlot parketten i denne omgang.

Til Seher.no forteller «Skal vi danse»-stjernen at han - da han var i tenårene - ikke hadde hørt noe om at Village People for mange symboliserte mer enn bare fengende musikk.

- Jeg syntes bare at Village People var morsomme, jeg. Det var først da jeg ble voksen at jeg fikk fortalt at de nok symboliserte mer for andre mennesker. Men jeg tenker på det som min ungdomstid, som noe søtt og morsomt. Nadya også, i dag ser det kanskje litt drøyt ut, men hadde vi vært i 1979 ville hun kommet inn på en hvilken som helst hip klubb hvor som helst i USA - først i køen!

- Du frykter ikke å bli et homo-ikon etter dette, Åsleik?

- Det håper jeg at jeg blir. Selvfølgelig håper jeg det! smiler han.

- Hender det at folk tror at du er homofil?

- Det har jeg ikke peiling på. Det er det sikkert. Det må de i så fall gjerne gjøre, sier 44-åringen, som nå seiler opp som en av de store favorittene i årets «Skal vi danse».

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Fortviler over sin egen vekt 

Se video med Åsleik Engmark og Nadya Khamitskaya her:[obj:media:9085]Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer