PANIKK: Oprah Winfrey er så redd for at hemmelighetene rundt hennes dop- og alkoholmisbruk skal avsløres, at hun vil kjøpe ekskjærestens stillhet for 850 millioner. Foto: Stella Pictures
PANIKK: Oprah Winfrey er så redd for at hemmelighetene rundt hennes dop- og alkoholmisbruk skal avsløres, at hun vil kjøpe ekskjærestens stillhet for 850 millioner. Foto: Stella PicturesVis mer

Hans taushet koster 850 mill.

Hva er det Oprahs ekskjæreste har å fortelle?

SEHER.NO: Oprah Winfrey (55) frykter ekskjæresten Stedman Graham (59) skal selge historiene om hennes alkohol- og dopmisbruk til pressen.

Oprah er så redd for at hemmelighetene hennes skal avsløres, at hun nå skal være klar til å hoste opp 850 millioner for å kjøpe hans stillhet, forteller en kilde til National Enquirer.

Stedman, som forlovet seg med Oprah i 1992, har nå forlatt henne for godt. TV-stjernen har blitt en av verdens rikeste kvinner gjennom blant annet å gi råd om kjærlighetsforhold på sitt populære talkshow, men privat har hun problemer.

- Da de slo opp for siste gang, fortalte Stedman henne at hun behøvde hjelp, men da fortalte Oprah ham at hun ikke hadde noen problemer.

Kilden forteller også at mediemogulen har det hardt om dagen. Personlige og profesjonelle problemer hjemsøker henne.

- Oprah har ikke vært så ulykkelig på lang tid! Hun prøver å holde alt sammen, men hver eneste dag bringer nye problemer. Verden hennes kollapser.
Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no , eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - Dette er absolutt falske rykter.