- Hans sympati for min døde sønn er tull

Ekskona mener Usher ikke brydde seg om stesønnen han mistet.

RASER: Ushers ekskone, Tameka Foster, raser mot stjernen, og mener han ikke bryr seg om tragedien i det hele tatt. Foto: All Over Press
RASER: Ushers ekskone, Tameka Foster, raser mot stjernen, og mener han ikke bryr seg om tragedien i det hele tatt. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I begynnelsen av juli var Ushers (33) stesønn, Kyle Glover, involvert i en jetski-ulykke, og ble erklært hjernedød.

Etter å ha blitt holdt kunstig i live i omkring to uker, tok Ushers ekskone, Tameka Foster (44), den vanskelige avgjørelsen om å koble ham fra maskinene som holdt ham i live.

Etter 11-åringens død, har Usher vist fram en sørgende side av seg selv. Nå raser ekskona mot musikkstjernen og mener sympatien han viser bare er tull.

Stjernen skal ikke ha vært tilstede under stesønnens begravelse, og Foster hevder Usher kun later som at han bryr seg om tragedien for å få sympati fra fansen og i media. Det går fram av nye rettsdokumenter i kampen om omsorgsretten for parets to felles barn.

Foster mener Usher ikke brydde seg om Kyle i det hele tatt i løpet av hans siste dager, selv om stjernen så på ham som sin egen sønn i tiden da han var gift med Foster.

«Usher besøkte Kyle på sykehuset kun én gang da han ble holdt kunstig i live», hevder Tameka i dokumentene, ifølge nettstedet TMZ.com.

Hun hevder også at hun ba eksen om å skrive en melding om hennes sønn på Twitter, noe han nektet. Isteden tok han et bilde av sin egen frokost og la ut på nettsamfunnet, med teksten «frokost for vinnere».

Neste høring i rettssaken finner sted 13. august.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Ushers stesønn døde

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer