Hans Olav Brenner ble pappa

Han og kona ble foreldre for første gang.

FORFATTET OM FORFATTERE: Hans Olav Brenner har skrevet boken «Om å skrive», hvor han intervjuer 13 av Norges fremste forfattere om skrivehåndverket. Her sammen med én av dem, fortatter Jan Kjærstad, på boklanseringen i 2011. Foto: NTB scanpix
FORFATTET OM FORFATTERE: Hans Olav Brenner har skrevet boken «Om å skrive», hvor han intervjuer 13 av Norges fremste forfattere om skrivehåndverket. Her sammen med én av dem, fortatter Jan Kjærstad, på boklanseringen i 2011. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Nylig ble den prisbelønte NRK-programlederen Hans Olav Brenner (34) og kona Nina Méd (31) foreldre til en liten gutt - parets første barn.

Brenner traff kona i 2002, og de to giftet seg seks år senere.

34-åringen er opprinnelig fra lille Landsåsbygda på Nordre Land i Oppland, og har i en årrekke vært en av NRKs mest populære programledere gjennom «Bokprogrammet» og «Brenner - historier fra vårt land».

SE OGSÅ DENNE UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND-TV HER

I 2011 ga han ut boka «Om å skrive», hvor han intervjuet 13 av Norges fremste forfattere om deres forhold til skrivehåndtverket.

Samme året hadde han en rolle i Joachim Trier-filmen «Oslo, 31. august».

Kona Nina er redaktør i Gyldendal forlags barnebokavdeling, og har tidligere jobbet som journalist og manusforfatter i NRKs barne- og ungdomsavdeling.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Hans Olav Brenner vil få intervjuobjektene til å skinne  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer