Katie Holmes og Jamie Foxx:

- Hans nye flamme er fire år yngre enn datteren

Det skal ha vært Katie Holms som ønsket ut av forholdet med Jamie Foxx.

BRUDD: Det ble nylig kjent at Katie Holmes og Jamie Foxx har gjort det slutt. Foxx virker ikke å deppe av den grunn. Foto: NTB Scanpix
BRUDD: Det ble nylig kjent at Katie Holmes og Jamie Foxx har gjort det slutt. Foxx virker ikke å deppe av den grunn. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne uken kom nyheten om at Katie Holmes (40) og Jamie Foxx (51) har gått hver til sitt etter seks år som kjærester. Dette meldte flere amerikanske medier mandag.

Hollywood-stjernene har holdt en svært lav profil etter at forholdet først ble omtalt i 2013, og selv om de er blitt avbildet sammen flere ganger, har de selv aldri verken bekreftet eller avkreftet romansen.

Ifølge People skal forholdet ha tatt slutt allerede i mai, kort tid etter at de deltok på Met-gallaen sammen.

Bruddryktene fikk for alvor fart på seg da Jamie Foxx ble avbildet med en ny kvinne forrige uke, og nå melder Us Weekly at det skal ha vært Katie som brøt med Oscar-vinneren.

SINGEL IGJEN: Kort tid etter at bruddet mellom Katie og Jamie ble kjent, dukket Holmes og datteren Suri opp på luftetur med familiehundene i New York. Foto: NTB Scanpix.
SINGEL IGJEN: Kort tid etter at bruddet mellom Katie og Jamie ble kjent, dukket Holmes og datteren Suri opp på luftetur med familiehundene i New York. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

«Takknemlig for denne mannen»

Siden juni har 51-åringen blitt observert flere ganger sammen med den 30 år yngre sangeren Sela Vave (21). Lørdag ble de blant annet sett hånd i hånd utenfor nattklubben Bootsy Bellows i West Hollywood, ifølge Daily Mail.

Den påståtte romansen mellom Foxx og Vave har skapt stor oppmerksomhet i media, ettersom Vave er fire år yngre enn skuespillerens datter, Corinne Foxx (25), skriver nettstedet videre.

21-åringen har også postet flere bilder av seg selv og Hollywood-stjernen på sin Instagram-konto.

«Jeg er så takknemlig for denne mannen! Tusen takk, Jamie Foxx, for alt du gjør og for at du har troen på meg», skrev hun som tekst til disse tre bildene i slutten av juni:

I midten av juli besøkte Sela og Jamie, samt familie og venner, ifølge Daily Mail, Disneyland sammen, og noen dager senere gjestet de et radioshow. Også dette har Vave dokumentert i sosiale medier:

På siste post på artistens Instagram-konto, som inneholder flere bilder og videoer, er også Jamie Foxx til stede. Ifølge Daily Mail er duoen her sammen på en fest i The Hamptons.

«Det øyeblikket du innser at du står på scenen sammen med @bep @rundmc @iamjamiefoxx og så mange andre ikoner mens @bonjovi synger Living On a Prayer. The Hamptons var i fyr og flamme», står det i bildeteksten.

Og lørdag ble duoen altså avbildet sammen da de forlot nattklubben Bootsy Bellows i Los Angeles.

Vanskelig kjærlighet

Nylig ble Katie Holmes overhørt da hun snakket om bruddet til venner på restauranten La Esquina i New York:

- Jeg har ingenting med hva Jamie driver på med. Vi har ikke vært sammen på flere måneder, sa hun, ifølge Us Weekly.

I februar ble Foxx koblet til skuespilleren Jessica Szohr (34), kjent fra blant annet «Gossip Girl», etter at de to ble observert sammen på Beyoncés Oscar-fest. Den samme kvelden skal han videre ha uttalt at han «er singel».

Det skal være en helt spesiell årsak til at Foxx og Holmes i årevis gjorde sitt beste for å unngå oppmerksomhet rundt romansen.

Saken fortsetter under.

Det har nemlig blitt hevdet at det finnes en klausul i Holmes' skilsmisse-avtale med eksmannen, Tom Cruise (56). Den skal angivelig ha forbydd henne i å offentlig involvere seg med noen før de hadde vært skilt i fem år.

Det vil si at Holmes tidligst kunne stå frem med et nytt forhold i 2017 - samme år som Foxx og Holmes faktisk viste seg offentlig sammen for første gang.

Mens Holmes har datteren Suri (13) fra ekteskapet med Tom Cruise, så er Jamie Foxx far til døtrene Corinne (25) og Annalise (10) fra to tidligere forhold.

LES OGSÅ: Forlovet med «ny» Harry etter eksens bryllup

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer