- Hans familie tar en time av gangen, og ber om et mirakel

Robin Gibb skrev på nye sanger like før han havnet i koma.

FRYKTER HAN IKKE VIL OVERLEVE: Robin Gibbs kone Dwina er blant familiemedlemmene som sitter ved sengen hans.  Foto: All Over Press
FRYKTER HAN IKKE VIL OVERLEVE: Robin Gibbs kone Dwina er blant familiemedlemmene som sitter ved sengen hans. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Robin Gibb (62) lå i sykehussenga og skrev tekster like før han falt i koma, avslører en venn av Bee Gees-stjernen til Sunday Mirror.

Gibb, som har kjempet en lengre kamp mot tykktarm- og leverkreft, var innlagt på sykehus med lungebetennelse. Men etter at han jobbet med nye sanger og planer, gikk det kraftig nedover med stjernen de siste 48 timene. Hans nærmeste fikk da beskjed om at de burde holde seg i nærheten, da legene frykter at han bare har dager igjen å leve.

- Han har hatt en antikk notatblokk ved sengen sin for å skrive ned tekster og ideer som flyter rundt i hodet hans. Han har også uttrykt ønske om å sette opp en veldedighet for barn. Han har en lang liste med ting han ønsker å utrette, men alle er redde nå, sier en venn av stjernen til Sunday Mirror.

- Hans familie tar en time av gangen, og ber om et mirakel. Men med Robin vet de at de aldri kan gi opp, sier vennen om «Stayin' Alive»-sangeren.

Ved sengen sitter nå hans kone Dwina og sønnen Robin-John (29), Bee Gees-broren Barry (65) og deres mor 91 år gamle Barbara.

Robin skulle egentlig etter planen være med på åpningen av Titanic Requiem, som han komponere sammen med sønnen Robin-John.

- De siste to ukene har vært nedslående. Det ene målet Robin hadde var å være på premieren. Det var hans motivasjon, lidenskap og mål gjennom kreftkampen. Han har blitt tydelig svekket etter lungebetennelsen og man kan se på ham at det har gått i nedoverbakke. Før han havnet i koma slet han med å komme seg ut av senga uten rullestol, sier kilden.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Robin Gibb ligger i koma

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer