Hanneli Mustaparta:

Hanneli Mustaparta og kjæresten blir samboere

Tar forholdet ett steg videre.

FLYTTER: Hanneli Mustaparta avslører at hun og kjæresten, Stian Fintland Skaug, blir samboere. Foto: Andreas Fadum
FLYTTER: Hanneli Mustaparta avslører at hun og kjæresten, Stian Fintland Skaug, blir samboere. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert

(Se og Hør): I februar ble det kjent at modellen og bloggeren Hanneli Mustaparta (35) hadde funnet kjærligheten med Stian Fintland Skaug (34).

- Ja, jeg har fått meg kjæreste, og han er helt herlig, sa hun til «God kveld Norge» i vinter.

I et eget Instagram-innlegg avslører 35-åringen nå at paret har valgt å ta forholdet ett steg videre, da hun selger leiligheten sin i Oslo.

- For nå skal kjæresten min og jeg bli samboere!, skriver hun.

GRUNN TIL Å SMILE: Hanneli Mustaparta selger leiligheten og bli samboer med kjæresten Stian Fintland Skaug. Foto: NTB Scanpix
GRUNN TIL Å SMILE: Hanneli Mustaparta selger leiligheten og bli samboer med kjæresten Stian Fintland Skaug. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Mustapartas utkårede jobber ifølge «God kveld Norge» som naprapat ved en klinikk i Oslo. Kanalen opplyste ikke om hvor de to turtelduene møtte hverandre eller hvor lenge de har vært sammen.

Overfor Se og Hør i august var Hanneli også ordknapp om forholdet.

- Jeg koser meg masse med kjæresten. Vi har det fint.

- Kan du si noe om hvordan dere møttes?

- Nei, det får nesten være en privatsak, fortalte hun og smilte.

Hanneli legger imidlertid ut bilder av kjæresten på sosiale medier i ny og ne. I sommer var det forelskede paret på Sicilia i Italia, og feiret ved å legge ut et romantisk bilde der de gikk hånd i hånd langs øyas vakre natur.

Kicking off summer with a wedding in Taormina with my main squeeze ❤️

A post shared by Hanneli Mustaparta (@hannelim) on

Brudd etter ni år

35-åringen er kanskje en av verdens fremste moteprofiler. Bloggeren sitter ofte på første rad når verdens fremste designere viser frem kolleksjonene sine, og lever av å reise verden rundt.

Hanneli er på tross av dette kjent for å være relativt mediesky, og gir sjelden intervjuer. I Norge er hun også kjent som Espen Linds eks- kjæreste.

De to gikk hver til sitt i 2014, etter ni år som kjærester.

BRUDD: Etter ni år sammen, ble det slutt mellom Espen Lind og Hanneli Mustaparta i 2014. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
BRUDD: Etter ni år sammen, ble det slutt mellom Espen Lind og Hanneli Mustaparta i 2014. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer

I etterkant av bruddet beskrev den verdenskjente modellen Lind som en «bauta» i livet sitt, og erkjente at det var tøft å stå på egne bein da forholdet tok slutt.

- Det var tøft. Espen kjente meg utrolig godt, men da det ble slutt, måtte jeg bli ordentlig kjent med meg selv, sa hun til Se og Hør.

TOK SLUTT: Hanneli Mustaparta og ekskjæresten Youssef Zaharna. Foto: NTB Scanpix
TOK SLUTT: Hanneli Mustaparta og ekskjæresten Youssef Zaharna. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Beslutningen om å avslutte forholdet var noe paret ble enige om.

I juni 2015 kunne Se og Hør avsløre at Hanneli ikke hadde gått lenge som singel. Hun hadde nemlig funnet lykken med forretningsutvikler Youssef Zaharna fra Dubai, men også dette forholdet tok slutt.

LES OGSÅ: Snakker for første gang om bruddet med Espen Lind

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer