Hanneli Mustaparta forlovet:

Hanneli Mustaparta er forlovet

Det avslører hun selv i et innlegg på Instagram.

FORLOVET: Den norske modellen Hanneli Mustaparta har forlovet seg med kjæresten Stian Fintland Skaug. Foto: NTB Scanpix
FORLOVET: Den norske modellen Hanneli Mustaparta har forlovet seg med kjæresten Stian Fintland Skaug. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Den norske modellen og it-jenta Hanneli Mustaparta (35) har forlovet seg med kjæresten Stian Fintland Skaug (34). Det avslører hun selv i et Instagram-innlegg.

Under et bilde av seg selv som viser fram forlovelsesringen i eksotiske omgivelser, skriver hun:

- Jeg er forlovet med kjærligheten i mitt liv, Stian Skaug. Han fridde i den mest romantiske settingen, skriver hun blant annet i innlegget.

Base i Oslo

Mustaparta har gjort stor internasjonal karriere som modell, men har de seineste åra hatt base i Oslo.

Det var i februar 2017 det ble kjent at Mustaparta hadde funnet kjærligheten med Stian Skaug, som jobber som naprapat ved en klinikk i Oslo.

Saken fortsetter under:

Mustaparta er kjent for å være relativt mediesky, og da Dagbladet møtte modellen i august i fjor var hun også tilbakeholden med informasjon rundt kjæresten.

- Jeg koser meg masse med kjæresten. Vi har det fint, svarte hun på spørsmål fra Dagbladet, men ønsket ikke å kommentere hvordan de to møttes.

- Nei, det får nesten være en privatsak, sa hun med et smil.

Lei av jetsett-livet

Mustaparta har gjort stor karriere som modell siden hun var i slutten av tenåra. Hun har gjort jobber for Calvin Klein, Vogue, Elle og Harper's Bazaar, for å nevne noen.

Til Dagbladet har hun tidligere forklart at hun er blitt lei av reisingen og at hun forsøkte å roe litt ned.

- Jeg prøver å roe ned litt på reisingen nå. Jeg har egentlig ikke bodd noe særlig hjemme siden jeg var 19 år gammel, og nå blir jeg 35 i oktober. Livet har gått med til altfor mye reise og altfor lite tid med familien her hjemme, fortalte hun den gang.

Tidligere sammen med Espen Lind

I Norge er Hanneli også kjent som Espen Linds eks-kjæreste.

De to gikk hver til sitt i 2014, etter ni år som kjærester.

I etterkant av bruddet beskrev den verdenskjente modellen Lind som en «bauta» i livet sitt, og erkjente at det var tøft å stå på egne bein da forholdet tok slutt.

- Det var tøft. Espen kjente meg utrolig godt, men da det ble slutt, måtte jeg bli ordentlig kjent med meg selv, sa hun til Se og Hør.

Beslutningen om å avslutte forholdet var noe paret ble enige om.

LES OGSÅ: Snakker for første gang om bruddet med Espen Lind

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer